Disseny gràfic per ordinador (CAD) [101749]
Verge Mestre, Xavier
Rosales Garcia, Angel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Computer Assisted Design (CAD)
Título variante: Diseño gráfico por ordenador (CAD)
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu de l'assignatura Disseny Gràfic per Ordinador (CAD) és preparar els estudiants envers la interpretació i confecció de documents gràfics necessaris per a l'exercici de la seva activitat professional, fomentant la comprensió i expressió gràfica, mitjançant l'aprenentatge d'una base introductòria al dibuix tècnic, la geometria descriptiva, la interpretació de plànols i en l'ús del programari AutoCAD. Es donarà a conèixer als estudiants els sistemes i tècniques de representació més adients a cada cas, així com una visió general de conceptes arquitectònics i constructius bàsics. Es prestarà especial atenció a l'aplicació de tècniques de representació manuals i assistides per ordinador, amb un desenvolupament paral·lel de les capacitats d'interpretació, definició i representació espacial.
Resumen: El objetivo de la asignatura Diseño Gráfico por Ordenador (CAD) es preparar a los estudiantes hacia la interpretación y confección de documentos gráficos necesarios para el ejercicio de su actividad profesional, fomentando la comprensión y expresión gráfica, mediante el aprendizaje de una base introductoria al dibujo técnico, la geometría descriptiva, la interpretación de planos y en el uso del software AutoCAD. Se dará a conocer a los estudiantes los sistemas y técnicas de representación más adecuadas a cada caso, así como una visión general de conceptos arquitectónicos y constructivos básicos. Se prestará especial atención a la aplicación de técnicas de representación manuales y asistidas por ordenador, con un desarrollo paralelo de las capacidades de interpretación, definición y representación espacial.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Gestió aeronàutica [2501233]
Plan de estudios: Grau en Gestió Aeronàutica [829]Català
6 p, 125.7 KB

Anglès
6 p, 124.0 KB

Castellà
7 p, 126.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-07-26   Favorit i Compartir