Toxicologia [101910]
Guitart Bas, Raimon
Giménez Gómez, Núria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Toxicology
Títol variant: Toxicología
Data: 2019-20
Resum: Toxicologia és una assignatura fonamental del segon semestre del 3r curs del Grau de Ciències Biomèdiques. El seu objectiu és proporcionar els coneixements bàsics del que és en l'actualitat la ciència de la toxicologia, posant especial atenció al que són els principis fonamentals i a les importants branques toxicologia experimental, analítica i reguladora, l'ecotoxicologia (=contaminants) i toxicologia mèdica (=diagnòstic i tractament, incloent l'ús d'antídots). També portar a terme l'estudi específic dels principals agents tòxics que afecten o poden afectar els éssers humans i els animals, i en particular els agents gasosos i volàtils, els metalls i no metalls, les radiacions ionitzants, els plaguicides, els productes d'ús domèstic i industrial, i les toxines.
Resum: Toxicología es una asignatura fundamental del segundo semestre de 3º curso del Grado de Ciencias Biomédicas. Su objetivo es proporcionar los conocimientos básicos de lo que es en la actualidad la ciencia de la toxicología, poniendo especial atención a lo que son los principios fundamentales y a las importantes ramas toxicología experimental, analítica y reguladora, la ecotoxicología (= contaminantes) y la toxicología médica (= diagnóstico y tratamiento, incluyendo el uso de antídotos). También lleva a cabo el estudio específico de los principales agentes tóxicos que afectan o pueden afectar a los seres humanos y los animales, y en particular los agentes gaseosos y volátiles, los metales y no metales, las radiaciones ionizantes, los plaguicidas, los productos de uso doméstico e industrial, y las toxinas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà.
Titulació: Ciències Biomèdiques [2501230]
Pla d'estudis: Grau en Ciències Biomèdiques [832]Català
6 p, 111.8 KB

Anglès
6 p, 110.9 KB

Castellà
6 p, 111.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2019-11-28   Favorit i Compartir