Aprenentatge i desenvolupament motor [102053]
Peire Fernández, Tomas
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Título variante: Learning and Motor Development
Título variante: Aprendizaje y desarrollo motor
Fecha: 2019-20
Resumen: - Proporcionar a l'alumnat el coneixement de les bases teòriques i els autors i tendències més significades que han estudiat i interpreten els procesos del desenvolupament i de l'aprenentatge motor, fent èmfasi en les etapes d'Educació Infantil i Primària. - Conèixer, analitzar i reflexionar sobre aspectes didàctics del procés d'adquisició d'aprenentatges motors. - Dissenyar propostes didàctiques teòrico-pràctiques adequades per estimular i afavorir el desenvolupament i l'aprenentatge motor. Saber explicar i dosificar activitats referides a les habilitats motrius bàsiques i especifiques, fonamentant-les en els coneixements teòrics adquirits. - Vivenciar i experimentar a través de les pràctiques a classe i de les Pràctiques Competencials Internes, programades i dirigides per grups d'alumnes, el procés d'ensenyament-aprenentatge del moviment humà i d'impartició d'activitats adients de caràcter educatiu.
Resumen: - Proporcionar al alumnado el conocimiento de las bases teóricas y los autores y tendencias más significadas que han estudiado e interpretan los procesos del desarrollo y del aprendizaje motor, haciendo énfasis en las etapas de Educación Infantil y Primaria. - Conocer, analizar y reflexionar sobre aspectos didácticos del proceso de adquisición de aprendizajes motores. - Diseñar propuestas didácticas teòrico-prácticas adecuadas para estimular y favorecer el desarrollo y el aprendizaje motor. Saber explicar y dosificar actividades referidas a las habilidades motrices básicas y especificas, fundamentándolas en los conocimientos teóricos adquiridos. - Vivenciar y experimentar a través de las prácticas en clase y de las Prácticas Competenciales Internas, programadas y dirigidas por grupos de alumnos, el proceso de enseñanza-aprendizaje del movimiento humano y de impartición de actividades adecuadas de carácter educativo. Neteja Ressalta les paraules desconegudes Utilitza les formes valencianes.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Educació Primària [2500798]
Plan de estudios: Grau en Educació Primària [896]Català
6 p, 134.3 KB

Anglès
5 p, 132.5 KB

Castellà
6 p, 134.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-07-26   Favorit i Compartir