Treball de Fi de Grau [102489]
Alcala Bernardez, Manel
Coello Bonilla, Jordi
Fuentes Pujol, Eulàlia
Muñoz Tapia, Maria
Jimenez Lopez, Angels
Illa Soler, Ona
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Degree Project
Títol variant: Trabajo de Fin de Grado
Data: 2019-20
Resum: OBJECTIUS DEL TFG El Treball de Fi de Grau és un treball autònom basat en temes relacionats amb qualsevol de les matèries o temàtiques de la Química. Els objectius del Treball de Fi de Grau són els d'aprofundir en una temàtica pròpia i/o aplicar i saber transmetre coneixements adquirits durant els estudis de Química. 1 En general, el Treball incorporarà tant aspectes teòrics com pràctics i una discussió. El TFG ha de posar en evidència els coneixements, habilitats i destreses assolits pels alumnes en els estudis de Grau, demostrant que han assolit la maduresa necessària per exercir la professió. El TFG ha de mostrar un cert grau d'originalitat, sigui en la discussió de resultats coneguts o en l'obtenció d'algun resultat nou. OBJECTIUS DEL MÒDUL DE METODOLOGIA DEL TREBALL DE RECERCA Entendre la significació del treball de fi de grau, en tant que treball d'investigació, dins del context de la recerca científica i la contribució d'aquesta al desenvolupament i progrés social. Adquirir una metodologia per a l'elaboració de treballs acadèmics de recerca. Aprendre a comunicar i defensar els resultats d'una investigació mitjançant la memòria escrita i la presentació oral.
Resum: OBJETIVOS DEL TFG El Trabajo de Fin de Grado es un trabajo autónomo basado en temas relacionados con cualquiera de las materias o temáticas de la Química. Los objetivos del Trabajo de Fin de Grado son los de profundizar en una temática propia y / o aplicar y saber transmitir conocimientos adquiridos durante los estudios de Química. 1 En general, el Trabajo incorporará tanto aspectos teóricos como prácticos y una discusión. El TFG debe poner en evidencia los conocimientos, habilidades y destrezas alcanzados por los alumnos en los estudios de Grado, demostrando que han alcanzado la madurez necesaria para ejercer la profesión. El TFG debe mostrar un cierto grado de originalidad, sea en la discusión de resultados conocidos o en la obtención de algún resultado nuevo. OBJETIVOS DEL MÓDULO DE METODOLOGÍA DEL TRABAJO DE INVESTIGACIÓN Entender la significación del trabajo de fin de grado, en tanto que trabajo de investigación, dentro del contexto de la investigación científica y la contribución de ésta al desarrollo y progreso social. Adquirir una metodología para la elaboración de trabajos académicos de investigación. Aprender a comunicar y defender los resultados de una investigación mediante la memoria escrita y la presentación oral.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà.
Titulació: Química [2502444]
Pla d'estudis: 1431 [1431]Català
10 p, 124.1 KB

Anglès
9 p, 119.2 KB

Castellà
10 p, 122.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2020-02-27   Favorit i Compartir