Xarxes de Telecomunicació [102699]
Serrano García, Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Telecommunications Networks
Títol variant: Redes de Telecomunicación
Data: 2019-20
Resum: Un cop acabat el curs l'alumne hauria de ser capaç de: Explorar els requeriments que diferents aplicacions i comunitats demanden a una xarxa de comunicació: Qualitat del Servei Descriure una taxonomia de les xarxes de comunicació: orientades a la conexió i xarxes no orientades a la conexió, conmutació de circuits i conmutació de paquets, . . . Descriure per què cal i com es fa la interconnexió de xarxes Analitzar les diferents tècniques per a una communicació fiable. Explicar la problematica de la congestió de la xarxa: Assignació de recursos vs. Control de la congestió Calcular volums i intensitats de tràfic. Descriure i comparar els diferents mètodes de gestió de cues. Evaluar les prestacions i serveis de diferents xarxes. Proporcionar una visió general de l'organizació i funcionament d'una xarxa cel·lular. Expressar les conclusions del seu treball en un llenguatge tècnic apropiat.
Resum: Una vez acabada el curso el alumno tendría que ser capaz de: Explorar los requerimientos que diferentes aplicaciones y comunidades demandan en una red de comunicación:Calidad del Servicio Describir una taxonomía de las redes de comunicación: orientadas a la conexión y redes no orientadas a la conexión, conmutación de circuitos y conmutación de paquetes, . . . Describir por qué hace falta y como se hace el interconexionado de redes Analizar las diferentes técnicas para una comunicación fiable. Explicar la problemática de la congestión de la red: Asignación de recursos vs. Control de la congestión Calcular volúmenes e intensidades de tráfico. Describir y comparar los diferentes métodos de gestión de colas. Evaluar las prestaciones y servicios de diferentes redes. Proporcionar una visión general de la organización y funcionamiento de una red celular. Expresar las conclusiones de su trabajo en un lenguaje técnico apropiado.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà.
Titulació: Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [2500898]
Pla d'estudis: Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [956]Català
5 p, 106.8 KB

Anglès
4 p, 103.9 KB

Castellà
4 p, 103.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2020-02-06   Favorit i Compartir