Segona Llengua Estrangera III (Francès) [103718]
Juanola, Yolande
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Título variante: Second Foreign Language III (French)
Título variante: Segunda Lengua Extranjera III (francés)
Fecha: 2019-20
Resumen: L'alumnat adquireix un seguit de coneixements lingüístics i desenvolupa competències comunicatives tan en la interacció oral com en l'expressió escrita , de manera que en finalitzar aquest curs ( 60 hores ) els estudiants hauran de ser capaços de: Expressar-se correctament en la pronunciació i en l'entonació. Entendre el significat de frases i expressions de nivell mitjà - alt amb diferents registres de llengua. Mantenir una conversa en l'àmbit de la hoteleria i del turisme. Comprendre anuncis, missatges complexos i termes d'expressió habituals en la direcció i gestió hotelera. Redactar notes o textos en francès en l'àmbit professional. Utilitzar exclusivament el francès com a llengua de comunicació. Reaccionar de manera adient a qualsevol situació en l'àmbit hoteler. Adquirir coneixements culturals més amplis de França relacionats amb el tracte hoteler cap al client. Descriure persones, llocs i coses. Explicar experiències pròpies o relacionades amb altres persones i experiències del àmbit professional. Adquirir un nivell de comprensió ampli i expressar-se amb una correcció gramatical, sintàctica i lèxica adient. Desenvolupar estratègies i habilitats més elaborades per comprendre textos escrits i orals reals. Seguir desenvolupant estratègies per el auto aprenentatge fora de l'aula. Utilitzar tot tipus de material necessari per a l'aprenentatge més avançat de l'idioma: diccionaris, gramàtiques, llibres de text, documents reals de tots els departaments de l'hotel. ) Utilitzar documentació per a organitzar una estada professional o lingüística a França o a un país francòfon.
Resumen: El alumnado adquiere unos conocimientos lingüísticos i desarrolla competencias comunicativas tanto en la interacción oral como en la expresión escrita, de manera que al finalizar este curso (60 horas) los estudiantes deberán ser capaces de: Expresarse correctamente en la pronunciación y en la entonación. Entender el significado de frases y expresiones de nivel medio - alto con diferentes registros de lengua. Mantener una conversación en el ámbito de la hostelería y del turismo. Comprender anuncios, mensajes complejos y términos de expresión habituales en la dirección y gestión hotelera. Redactar notas o textos en francés en el ámbito profesional. Utilizar exclusivamente el francés como lengua de comunicación. Reaccionar de manera adecuada a cualquier situación en el ámbito hotelero. Adquirir conocimientos culturales más amplios de Francia relacionados con el trato hotelero hacia el cliente. Adquirir un nivel de comprensión amplio y expresarse con una corrección gramatical, sintáctica y léxica adecuada. Desarrollar estrategias y habilidades más elaboradas para comprender textos escritos y orales reales. Seguir desarrollando estrategias para el auto aprendizaje fuera del aula. Utilizar todo tipo de material necesario para el aprendizaje más avanzado del idioma: diccionarios, gramáticas, libros de texto, documentos reales de todos los departamentos del hotel. ) Utilizar documentación para organizar una estancia profesional o lingüística en Francia o en un país francófono.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Direcció Hotelera [2502904]
Plan de estudios: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 114.0 KB

Anglès
6 p, 112.4 KB

Castellà
6 p, 112.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir