Catàleg de la col·lecció Maria Regordosa de Torres Reina exhibida per Amics dels Museus de Catalunya al Museu de les Arts Decoratives del 2 al 30 de juny del 1935
Museu de les Arts Decoratives (Barcelona, Catalunya)
Regordosa de Torres Reina, Maria
Junta de Museus de Barcelona
Museu de les Arts Decoratives (Barcelona, Catalunya)
Amics dels Museus de Catalunya

Publicación: Barcelona : [Junta de Museos, 1935]
Descripción: 48 p., 10 f. de làm.; 20 cm
Resumen: Catàleg de la col·lecció de Maria Regordosa exhibida al Museu de les Arts Decoratives l'any 1935. Consta de les següents seccions: joies, pintes, ventalls, tapisseria, mobiliari i vestits regionals d'Espanya. Conté imatges de peces exposades.
Resumen: Catálogo de la colección de María Regordosa exhibida en el Museo de las Artes Decorativas en 1935. Consta de las siguientes secciones: joyas, peines, abanicos, tapicería, mobiliario y trajes regionales de España. Contiene imágenes de piezas expuestas.
Resumen: Catalog of the Maria Regordosa collection exhibited at the Museum of Decorative Arts in 1935. It consists of the following sections: jewels, combs, fans, upholstery, furniture and regional costumes of Spain. Contains images of exhibited items.
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Universitat Autònoma de Barcelona
Derechos: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Lengua: Català.
Materia: Museu de les Arts Decoratives (Barcelona, Catalunya)60 p, 17.4 MB

El registro aparece en las colecciones:
Libros y colecciones > Biblioteca Digital de Historia del Arte Hispánico
Libros y colecciones > Libros

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-10-04   Favorit i Compartir