Inauguració del Museu d'Art de Catalunya : Parc de Montjuïc : 7 d'octubre del 1934
Junta de Museus de Barcelona

Imprint: [Barcelona] : Seix i Barral, 1934
Description: 15 p.; 22 cm
Abstract: Conté el discurs del president de la junta en motiu de la inauguració del Museu d'Art de Catalunya que va tenir lloc el 1934. També inclou vàries notes per a la història de la junta de museus i la llista de les persones que n'han format part.
Abstract: Contiene el discurso del presidente de la junta con motivo de la inauguración del Museo de Arte de Cataluña que tuvo lugar en 1934. También incluye varias notas para la historia de la junta de museos y la lista de las personas que han formado parte.
Abstract: It contains the speech of the president of the board on the occasion of the inauguration of the Museum of Art of Catalonia that took place in 1934. It also includes several notes for the history of the museum board and the list of people who have been part of.
Note: A la part superior de la portada: Junta de Museus de Barcelona
Note: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Note: Localització de l'original: Universitat Autònoma de Barcelona
Rights: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Language: Català.
Subject: Museu d'Art de Catalunya Història ; Junta de Museus de Barcelona Història ; Museu d'Art de Catalunya19 p, 9.0 MB

The record appears in these collections:
Books and collections > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Books and collections > Books

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-10-05   Favorit i Compartir