Laboratori integrat 1 [100886]
Plana Coll, Maria
Martínez Barchino, Regina
Ibáñez de Sans, Elena
Prats Ejarque, Guillem
Beardo Ricol, Albert
Bofill Arasa, Roger
Alvarez Calafell, F. Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Título variante: Integrated Laboratory Class 1
Título variante: Laboratorio integrado 1
Fecha: 2019-20
Resumen: L'assignatura de Laboratori Integrat 1 forma part d'un conjunt de sis assignatures que es distribueixen al llarg dels sis primers semestres del Grau en Bioquímica. L'objectiu formatiu d'aquestes assignatures és l'adquisició de competències pràctiques de l'estudiant. Els continguts s'organitzen en ordre creixent de complexitat, associats a les necessitats i a l'adquisició dels continguts teòrics. 1 Durant el Laboratori Integrat 1 l'estudiant adquireix competències pràctiques en els continguts: - Física - Biologia Cel·lular - Tècniques Instrumentals bàsiques - Fonaments de Química - Matemàtiques. Les pràctiques al laboratori es centren en l'aprenentatge de tècniques bàsiques específiques de cada camp i en les característiques pròpies de treball en el laboratori.
Resumen: La asignatura de Laboratorio Integrado 1 forma parte de un conjunto de seis asignaturas que se distribuyen a lo largo de los seis primeros semestres del Grado en Bioquímica. El objetivo formativo de estas asignaturas es la adquisición de competencias prácticas del estudiante. Los contenidos se organizan en orden creciente de complejidad, asociados a las necesidades y la adquisición 1 Los contenidos se organizan en orden creciente de complejidad, asociados a las necesidades y la adquisición de los contenidos teóricos. Durante el Laboratorio Integrado 1 el estudiante adquiere competencias prácticas en los contenidos: - Física - Biología Celular - Técnicas Instrumentales básicas - Fundamentos de Química - Matemáticas. Las prácticas en el laboratorio se centran en el aprendizaje de técnicas básicas específicas de cada campo y en las características propias de trabajo en el laboratorio.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Bioquímica [2500252]
Plan de estudios: Grau en Bioquímica [814]Català
6 p, 124.3 KB

Anglès
7 p, 106.4 KB

Castellà
6 p, 107.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir