Idioma i traducció C3 (xinès) [101393]
Espin Garcia, Maria Carmen
Liao Pan, Shu-Ching
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Título variante: Foreign language and translation C3 (Chinese)
Título variante: Idioma y traducción C3 (chino)
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu d'aquesta assignatura és continuar el desenvolupament de les competències comunicatives de l'estudiant en Idioma C, així com iniciar-lo en els aspectes contrastius fonamentals i en l'especificitat de la pràctica de la traducció professional de la combinació lingüística. Es dedicaran 6 crèdits a l'idioma i 3 crèdits a la traducció. En acabar l'assignatura l'estudiant haurà de ser capaç de: Comprendre textos escrits sobre temes personals i temes generals d'àmbits coneguts. (MCRE-FTI B1. 1. ) Produir textos escrits sobre temes personals i temes generals d'àmbits coneguts. (MCRE-FTI B1. 1. ) Reflexionar sobre aspectes contrastius bàsics entre el xinès i el castellà/español. 1 Reflexionar sobre aspectes contrastius bàsics entre el xinès i el castellà/español. Resoldre problemes bàsics de contrastivitat de la combinació lingüística.
Resumen: El objetivo de esta asignatura es continuar el desarrollo de las competencias comunicativas del alumno en Idioma C, así como iniciarlo en los aspectos contrastivos fundamentales y en la especificidad de la práctica de la traducción profesional de la combinación lingüística. Se dedicarán 6 créditos al idioma y 3 a la traducción. Al acabar la asignatura, el alumno deberá ser capaz de: Comprender textos escritos sobre temas personales y temas generales de ámbitos conocidos. (MCRE-FTI B1. 1. ) Producir textos escritos sobre temas personales y temas generales de ámbitos conocidos. (MCRE-FTI B1. 1. ) Reflexionar sobre aspectos contrastivos básicos entre el chino y el español/catalán. 1 Reflexionar sobre aspectos contrastivos básicos entre el chino y el español/catalán. Resolver problemas básicos de contrastividad de la combinación lingüística.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Traducció i Interpretació [2500249]
Plan de estudios: Grau en Traducció i Interpretació [822]Català
6 p, 106.6 KB

Anglès
6 p, 106.3 KB

Castellà
6 p, 106.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir