Estadística II [102114]
Márquez Cebrián, Maria Dolores
Zaiats Protchenko, Vladimir
Garcia Alvarez, Nestor
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Statistics II
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu de l'assignatura és que l'estudiant comprengui i sigui capaç d'aplicar el mètode estadístic a la resolució de problemes propis de l'àmbit econòmic i empresarial, d'aquesta manera podrà extreure conclusions científicament vàlides a partir dels resultats d'una mostra, que l'ajudaran en la presa de decisions. A més, ha de proporcionar també a l'estudiant tots els fonaments teòrics que li permetin seguir adequadament altres assignatures de caràcter quantitatiu (Econometria o Models de previsió a CiF, Investigació operativa a EiT); així com les eines que l'ajudaran a una millor comprensió d'assignatures troncals com Macroeconomia o optatives (com Sistemes de suport a la presa de decisions a EiT) on diversos conceptes estadístics (teòrics o pràctics) poden jugar un paper important.
Resumen: El objetivo de la asignatura es que el estudiante comprenda y sea capaz de aplicar el método estadístico a la resolución de problemas propios del ámbito económico y empresarial, de esta manera podrá extraer conclusiones científicamente válidas a partir de la evidencia empírica recogida de una muestra, que le ayudaran en la toma de decisiones. La asignatura debe proporcionar también al estudiante todos los fundamentos teóricos que le permitan seguir adecuadamente otras asignaturas de carácter cuantitativo (Econometría o Modelos de previsión en CyF, Investigación operativa en EyT); así cómo los instrumentos que le ayudaran a una mejor comprensión de asignaturas troncales como Macroeconomía, u optativas (Sistemas de soporte a la toma de decisiones en EyT) donde algunos conceptos estadísticos (teóricos o prácticos) pueden jugar un papel importante.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Empresa i Tecnologia [2501232] ; Comptabilitat i Finances [2501231]
Plan de estudios: Grau en Comptabilitat i Finances [947] ; Grau en Empresa i Tecnologia [948]Català
6 p, 108.5 KB

Anglès
6 p, 106.2 KB

Castellà
6 p, 106.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2020-08-02   Favorit i Compartir