Sistemes d'Informació i Business Game Hoteler [43414]
Giménez García, Víctor
Blabia Girau, Daniel
Obis Artal, Maria Teresa

Additional title: Hotel Information and Business Game Systems
Additional title: Sistemas de Información y Business Game Hotelero
Date: 2019-20
Abstract: El mòdul mostra des d'un punt de vista gerencial dels diferents aplicatius que poden ser d'utilitat en el sector hoteler i com la direcció pot emprar-los per millorar la gestió operativa i també la presa de decisions. El mòdul finalitza amb un business game hoteler, una cosa relativament habitual en els màsters de gestió d'empreses generalistes, però no tant en els de gestió hotelera. Durant la simulació, els alumnes s'organitzen en equips i se'ls assigna la gestió integral d'un hotel, de manera que competeixen entre ells emprant un potent simulador informàtic prenent decisions en diferents períodes de temps sobre diferents temes desenvolupats en el màster. Els objectius són: Introduir als estudiants en els conceptes associats als SI i les TI en grans corporacions Conèixer com els grans sistemes d'informació empresarials (ERP) poden ser aplicats en el sector hoteler Conèixer de forma aplicada PMS rellevants en el mercat Aplicar els coneixements adquirits en la resta de mòduls, de manera integrada i competitiva, a través d'un business game específic del sector hoteler.
Abstract: El módulo muestra desde un punto de vista gerencial los diferentes aplicativos que pueden ser de utilidad en el sector hotelero y cómo la dirección puede emplearlos para mejorar la gestión operativa y también la toma de decisiones. El módulo finaliza con un business game hotelero, algo relativamente habitual en los másteres de gestión de empresas generalistas, pero no tanto en los de gestión hotelera. Durante la simulación, los alumnos se organizan en equipos y se les asigna la gestión integral de un hotel, de forma que compiten entre ellos empleando un potente simulador informático tomando decisiones en diferentes periodos de tiempo sobre diferentes temas desarrollados en el máster. Los objetivos son: Introducir a los estudiantes en los conceptos asociados a los SI y las TI en grandes corporaciones Conocer cómo los grandes sistemas de información empresariales (ERP) pueden ser aplicados en el sector hotelero Conocer de forma aplicada PMS relevantes en el mercado Aplicar los conocimientos adquiridos en el resto de módulos, de forma integrada y competitiva, a través de un business game específico del sector hotelero.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Gestió d'Empreses Hoteleres [4314928]Català
3 p, 99.7 KB

Anglès
3 p, 98.8 KB

Castellà
3 p, 99.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir