Treball de Final de Màster [43794]
Junkin, Gary
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Master's Degree Dissertation
Título variante: Trabajo de Fin de Máster
Fecha: 2019-20
Resumen: 1. Demonstrar la consecució dels objectius marcats a l'inici del projecte. 2. Demonstrar la capacitat per desenvolupar treball autònom. 3. Demonstrar la capacitat per utilitzar els coneixements adquirits en la solució del problema plantejat. 4. Resolver el problema plantejat de grau de dificultat adequat al màster i desenvolupar el treball de manera correcta. 5. Demonstrar qualitat tècnica en el treball. 6. Demonstrar la capacitat per redactar el document d'informe final. Aquest informe ha d'incloure com a mínim el resum (dues fulles) redactat en anglès. 7. Demonstrar la capacitat per exposar públicament de forma resumida i clara els resultats assolits.
Resumen: 1. Demonstrar la consecución de los objetivos marcados al inicio del proyecto. 2. Demonstrar la capacidad para desarrollar trabajo autónomo. 3. Demonstrar la capacidad para utilizar los conocimientos adquiridos en la solución del problema planteado. 4. Resolver el problema planteado de grado de dificultad adequado al máster y desarrollar el trabajo de manera correcta. 5. Demonstrar calidad técnica en el trabajo. 6. Demonstrar la capacidad para redactar el documento de informe final. Este informe deberá incluir como mínimo el resumen (dos hojas) redactado en inglés. 7. Demonstrar la capacidad para exponer públicamente de forma resumida y clara los resultados alcanzados.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Enginyeria de Telecomunicació / Telecommunication Engineering [4313797]
Plan de estudios: Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació / Telecommunication Engineering [1170]Català
4 p, 101.6 KB

Anglès
4 p, 100.5 KB

Castellà
4 p, 101.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-16, última modificación el 2020-02-06   Favorit i Compartir