Noves solucions de pàckaging per a aliments frescos
Salvat Jofresa, Roser (Parc de Recerca UAB)
Tort Xirau, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Oficina de Valorització i Patents)

Título variante: New packaging solutions for fresh foods
Publicación: Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) : Parc de Recerca UAB, 2018
Descripción: 14 pag.
Resumen: Durant la sessió es va presentar el cas de col·laboració entre l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i Carburos Metálicos per al desenvolupament d'un envàs alimentari amb atmosfera de gas. La jornada va aportar debat i exemples de pràctiques innovadores en packaging intel·ligent de la mà d'empreses, centres tecnològics, grups de recerca, consorcis i entitats que treballen en aquest camp.
Resumen: During the session, IRTA and Carburos Metálicos presented their project collaboration for the development of a food container with a gas atmosphere. Moreover, the assistants could listen examples of innovative practices in intelligent packaging from the hand of companies, technology centers, research groups, consortiums and entities working in this field.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Colección: Informe de Vigilància Tecnològica
Documento: Informe



Programa
2 p, 133.1 KB

Informe
14 p, 3.1 MB

English
Informe
14 p, 3.1 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Estudios

 Registro creado el 2020-01-21, última modificación el 2022-10-22



   Favorit i Compartir