Noves solucions de pàckaging per a aliments frescos
Salvat Jofresa, Roser (Parc de Recerca UAB)
Tort Xirau, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Oficina de Valorització i Patents)

Títol variant: New packaging solutions for fresh foods
Publicació: Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) : Parc de Recerca UAB, 2018
Descripció: 14 pag.
Resum: Durant la sessió es va presentar el cas de col·laboració entre l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i Carburos Metálicos per al desenvolupament d'un envàs alimentari amb atmosfera de gas. La jornada va aportar debat i exemples de pràctiques innovadores en packaging intel·ligent de la mà d'empreses, centres tecnològics, grups de recerca, consorcis i entitats que treballen en aquest camp.
Resum: During the session, IRTA and Carburos Metálicos presented their project collaboration for the development of a food container with a gas atmosphere. Moreover, the assistants could listen examples of innovative practices in intelligent packaging from the hand of companies, technology centers, research groups, consortiums and entities working in this field.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Informe de Vigilància Tecnològica
Document: report



Programa
2 p, 133.1 KB

Informe
14 p, 3.1 MB

English
Informe
14 p, 3.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2020-01-21, darrera modificació el 2021-06-06



   Favorit i Compartir