Smart Food
Salvat Jofresa, Roser (Parc de Recerca UAB)
Tort Xirau, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Oficina de Valorització i Patents)
El Briyak Ereddam, Hafsa, col. (Universitat Autònoma de Barcelona)

Publicación: Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) : Parc de Recerca UAB, 2019
Descripción: 25 pag.
Resumen: Aquest Brunch va començar amb la presentació d'un cas d'èxit de projecte col·laboratiu entre l'empresa Laboratorios Ordesa i el centre tecnològic Eurecat, el projecte CIEN SMARTFOODS, per mitjà del qual s'han tret al mercat diferents productes alimentaris, com per exemple, llets infantils.
Resumen: It is usually called "smart food" to refer to foods that through the application of new technologies improve their nutrition and healthy effect, preserve food safety and better fit consumer preferences and needs.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Lengua: Català
Colección: Informe de Vigilància Tecnològica
Documento: Informe



Programa
2 p, 135.1 KB

Informe
25 p, 5.9 MB

English
Informe
25 p, 5.9 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Estudios

 Registro creado el 2020-01-21, última modificación el 2025-04-13



   Favorit i Compartir