visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Materiales académicos > Guías docentes > Direcció i Gestió de la Restauració II |
Título variante: | Catering Management II |
Título variante: | Dirección y Gestión de la Restauración II |
Fecha: | 2020-21 |
Resumen: | Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. 2. Gestionar i controlar els costos de manera efectiva del Departament de A&B o d'una empresa de restauració. 3. Familiaritzar-se amb la gestió e implantar models efectius de gestió i control. 4. Identificar l'itinerari d'informació i de treball en un departament de F&B. 5. Gestionar i ser capaç de dur a terme els diferents serveis de restauració prestats en un establiment hoteler. 6. Saber determinar els procediments necessaris i adaptar-los a les expectatives del client, les particularitats del capital humà i els recursos materials disponibles. 7. Prendre decisions i dissenyar estratègies per el desenvolupament i millora del departament. |
Resumen: | Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. 2. Gestionar y controlar los costes de forma efectiva del Departamento de F&B de una empresa de restauración. 3. Familiarizarse con la gestión e implantar modelos efectivos de gestión y control. 4. Identificar el itinerario de información y de trabajo en un departamento de F&B. 5. Gestionar y ser capaz de llevar a cabo los diferentes servicios de restauración prestados en un establecimiento hotelero. 6. Saber determinar los procedimientos necesarios y adaptarlos a las expectativas del cliente, las particularidades del capital humano y los recursos materiales disponibles. 7. Tomar decisiones y diseñar estrategias para el desarrollo y mejora del departamento. |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: | Català, anglès, castellà |
Titulación: | Direcció Hotelera [2502904] |
Plan de estudios: | Grau en Direcció Hotelera [1214] |
Documento: | Objecte d'aprenentatge |
Català 5 p, 106.4 KB |
Anglès 5 p, 105.4 KB |
Castellà 5 p, 106.2 KB |