Geografia física [101590]
Soriano López, Joan Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Physical Geography
Títol variant: Geografía física
Data: 2020-21
Resum: L'objectiu general de l'assignatura és una introducció a l'estudi dels diferents elements que composen el medi físic i dels processos i interaccions que es produeixen entre ells. S'estudia el planeta Terra com a integrant del sistema solar i com a globus terraqüi i dins del planeta, l'atmosfera, la hidrosfera, la litosfera i la biosfera. Els objectius formatius rauen en: l'adquisició d'un conjunt de coneixements bàsics i fonamentats sobre cadascun dels temes tractats el domini dels conceptes més importants utilitzats en geografia física i de les tècniques d'anàlisi i resolució d'exercicis pràctics. l'obtenció d'una visió de conjunt i unes claus interpretatives bàsiques del funcionament del medi físic a escala planetària i la identificació d'aquests processos a escala local l'assoliment d'una bona la capacitat per tractar la informació geogràfica, interpretar-la, representar-la i transmetre-la la capacitació per a establir connexions significatives entre els diferents aspectes temàtics del programa i amb d'altres assignatures.
Resum: El objetivo general de la asignatura es una introducción al estudio de los diferentes elementos que componen el medio físico y de los procesos e interacciones que se producen entre ellos. Se estudia el planeta Tierra como integrante del sistema solar y como globo terráqueo y dentro del planeta, la atmósfera, la hidrosfera, la litosfera y la biosfera. Los objetivos formativos radican en: la adquisición de un conjunto de conocimientos básicos y fundamentados sobre cada uno de los temas tratados el dominio de los conceptos más importantes utilizados en geografía física y de las técnicas de análisis y resolución de ejercicios prácticos. la obtención de una visión de conjunto y unas claves interpretativas básicas del funcionamiento del medio físico a escala planetaria y la identificación de estos procesos a escala local el logro de una buena capacidad para tratar la información geográfica, interpretarla, representarla y transmitirla la capacitación para establecer conexiones significativas entre los diferentes aspectos temáticos del programa y con otras asignaturas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Geografia i Ordenació del Territori [2501002]
Pla d'estudis: Geografia i Ordenació del Territori [824] ; Grau en Geografia i Ordenació del Territori [826]Català
4 p, 108.0 KB

Anglès
4 p, 105.7 KB

Castellà
4 p, 107.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-17, darrera modificació el 2020-10-31   Favorit i Compartir