Recerca Clínica Avançada [44210]
Urrutia Cuchi, Gerard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Título variante: Advanced Clinical Research
Título variante: Investigación Clínica Avanzada
Fecha: 2020-21
Resumen: Aquest mòdul es planteja com a formació avançada en metodologies de la recerca enfocades als àmbits relacionats amb les ciències de la salut, aprofundint en alguns aspectes específics d'especial rellevància que han estat tractats més superficialment en el mòdul introductori de metodologia bàsica. Aquest Màster està adaptat a les propostes formatives i metodològiques de l'Espai Europeu d'Educació Superior. L'estructura d'aquest màster s'adapta el que estableix el Reial Decret 1393/2007, sobre Ensenyaments Universitaris oficials a Espanya i compta amb informe de verificació favorable de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA). Va destinat a titulats/des universitaris en disciplines relacionades amb la salut de les persones des de les diferents perspectives. Els objectius del mòdul són: Proporcionar coneixements, destreses i competències adequades per planificar, dissenyar i desenvolupar estudis i projectes de recerca rellevants en el camp de la salut, les cures i la qualitat de vida, tant des d'un enfocament qualitatiu com quantitatiu. Adquirir destreses especialitzades per a resoldre problemes en matèria de recerca i innovació, amb vista al desenvolupament de nous coneixements i a la integració dels coneixements en el camp de l'atenció a problemes de salut. Incloent les habilitats necessàries per al disseny de projectes d'investigació que puguin rebre suport i finançament per part de les agències finançadores. Proporcionar els coneixements i destreses necessàries per a la difusió dels resultats de recerca tant a nivell de reunions, jornades i congressos com de la seva publicació enrevistes científiques. Abordar les principals línies i metodologies d'investigació i innovacióen àmbits de la salut familiar i comunitària, de la infermeria clínica, de la participació i acció comunitària, de la qualitat de vida en els processos de salut, malaltia i atenció, que permetin la transferència dels resultats de recerca a l'àmbit professional.
Resumen: Este módulo se plantea como formación avanzada en metodologías de la investigación enfocadas a los ámbitos relacionados con las ciencias de la salud, profundizando en algunos aspectos específicos de especial relevancia que han sido tratados superficialmente en el módulo introductorio de metodología básica. Este Master está adaptado a las propuestas formativas y metodológicas del Espacio Europeo de Educación Superior. La estructura de este máster se adapta lo establecido en el Real Decreto 1393/2007, sobre Enseñanzas Universitarias oficiales en España y cuenta con informe de verificación favorable de la Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA). Va destinado a titulados / as universitarios en disciplinas relacionadas con la salud de las personas desde las diferentes perspectivas. Los objetivos del módulo son: Proporcionar conocimientos, destrezas y competencias adecuadas para planificar, diseñar y desarrollar estudios y proyectos de investigación relevantes en el campo de la salud, los cuidados y la calidad de vida, tanto desde un enfoque cualitativo como cuantitativo. Adquirir destrezas especializadas para resolver problemas en materia de investigación e innovación, con vistas al desarrollo de nuevos conocimientos y la integración de los conocimientos en el campo de la atención a problemas de salud. Incluyendo las habilidades necesarias para el diseño de proyectos de investigación que puedan recibir apoyo y financiación por parte de las agencias financiadoras. Proporcionar los conocimientos y destrezas necesarias para la difusión de los resultados de investigación tanto a nivel de reuniones, jornadas y congresos como de su publicación enrevista científicas. Abordar las principales líneas y metodologíasde investigación e innovación en ámbitos de la salud familiar y comunitaria, de la enfermería clínica, de la participación y acción comunitaria, de la calidad de vida en los procesos de salud, enfermedad y atención que permitan la transferencia de los resultados de investigación en el ámbito profesional.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Investigació Clínica Aplicada en Ciències de la Salut [4312326]
Plan de estudios: Màster Universitari en Investigació Clínica Aplicada en Ciències de la Salut [991]



Català
5 p, 106.9 KB

Anglès
5 p, 107.6 KB

Castellà
5 p, 106.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-07-31, última modificación el 2021-05-30



   Favorit i Compartir