visitant ::
identificació
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Cerca
Lliura
Ajuda
Personalitza
Les vostres alertes
Els vostres cistells
Les vostres cerques
Servei de Biblioteques
Sobre el DDD
Català
English
Español
Pàgina inicial
>
Documents de recerca
>
Tesis doctorals
>
Genetic analysis of fruit flavor and aroma volatile compounds in wild strawberry
>
Ressenyes
Informació:
Discussió (0)
Estadístiques d'ús
Genetic analysis of fruit flavor and aroma volatile compounds in wild strawberry
-
Zhang, Rong
;
Monfort, Amparo,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia
;
Centre de Recerca en Agrigenòmica
;
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Comentaris
(0) |
Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.
Afegiu la vostra ressenya
Valoreu aquest article:
-Seleccioneu una puntuació-
***** (best)
****
***
**
* (worst)
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu
definit el vostre àlies
.
N/D
s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
Registres semblants