Treball de Final de Grau [103784]
Santolalla García, Beatriz
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Título variante: Bachelor's Degree Final Project
Título variante: Trabajo de Fin de Grado
Fecha: 2021-22
Resumen: El Treball Final de Grau (TFG) es la culminació d'un aprenentatge de quatre cursos on es veuen reflectides les competències adquirides, així com la seva aplicació i desenvolupament i esta orientat a avaluar l'assoliment i la consolidació integrada de les competències específiques i transversals associades al programa formatiu d'aquest títol de Grau. Per això, l'objectiu principal és aplicar de forma integrada els coneixements i competències adquirits al llarg del estudis de grau, mitjançant un treball original i inèdit. El TFG, encabeix a la seva vegada dues modalitats: el Projecte Pla d'Empresa (PPE) i el Projecte de Recerca (PR). El PPE consisteix en la realització del procés de creació i/o millora d'un producte o empresa del sector real. En conseqüència, ha de permetre el desenvolupament d'una estratègia empresarial i ha de ser d'interès o utilitat per als àmbits de la restauració, de l'hoteleria o de l'allotjament turístic en general. Per la seva banda, el PR ha d'analitzar també aspectes d'interès o d'utilitat per als àmbits sectorials esmentats, basant-se en aquest cas en l'opinió dels usuaris, dels professionals i dels experts de tal forma que, mitjançant l'esmentada anàlisi, pugui arribar a conclusions qualitatives i/o quantitatives de caire científic. Per la realització del TFG, s'assignarà un tutor/a qui serà el responsable de fer la supervisió / seguiment del mateix. El TFG es realitzarà per parelles (2 persones). L'avaluació però serà individualitzada. Per a cursar aquesta matèria es RECOMANA haver superat totes les matèries bàsiques i obligatòries i és IMPRESCINDIBLE haver superat com a mínim dos terceres parts dels crèdits ECTS (és a dir 160 crèdits).
Resumen: The Bachelor's Degree Final Project (DFP) is the culmination of a four-year learning process which reflects the competences acquired, as well as their application and development. It aims at evaluating the achievement and integrated consolidation of the specific and transversal competences associated with the formative program of the Bachelor Degree in Tourism. That's why, the main goal is to apply in an integrated manner the knowledge and skills acquired throughout the undergraduate studies, through an original and unpublished work. The DFP includes two typologies: the Business Plan Project (PPE) and the Research Project (PR). The PPE consists of carrying out the process of creating a company or improving a exist product of the sector. Therefore, it should allow the development of a commercial strategy and should be of interest for tourist accommodation sector and catering areas. The PR develops, analyzes and research relevant aspects of the aforementioned sectors. For the realization of the DFP, a tutor will be assigned who will be responsible for supervising / monitoring it. The DFP will be done in pairs (2 students). However, the evaluation is going to be done individually. To get enrolled into this subject it is highly RECOMMENDED to have passed all the core and compulsory subjects and it is also ESSENTIAL to have passed at least two third of the ECTS credits of the degree (that is, 160 ECTS credits).
Resumen: El Trabajo Final de Grado (TFG) es la culminación de un aprendizaje de cuatro cursos donde se ven reflejadas las competencias adquiridas, así como su aplicación y desarrollo, estando orientado a evaluar el logro y la consolidación integrada de las competencias específicas y transversales asociadas al programa formativo de este título de Grado. Por ello, el objetivo principal es el de aplicar de forma integrada los conocimientosy competencias adquiridos a lo largo de los estudios de grado, mediante un trabajo original e inédito. El TFG, contempla a su vez dos modalidades: el Proyecto Plan de Empresa (PPE) y el Proyecto de Investigación (PR). El PPE consiste en la realización del proceso de creación y / o mejora de un producto o empresa del sector real. En consecuencia, debe permitir el desarrollo de una estrategia empresarial y debe ser de interés o utilidad para los ámbitos de la restauración, de la hostelería o del alojamiento turístico en general. Por su parte, el PR debe analizar también aspectos de interés o de utilidad para los ámbitos sectoriales mencionados, basándose en este caso en la opinión de los usuarios, los profesionales y los expertos de tal forma que, mediante dicho análisis, pueda llegar a conclusiones cualitativas y / o cuantitativas de carácter científico. Para la realización del TFG, se asignará un tutor/a el cual será el responsable de hacer la supervisión / seguimiento del mismo. El TFG se realizará por parejas (2 personas). La evaluación pero será individualizada. Para cursar esta materia se RECOMIENDA haber superado todas las materias básicas y obligatorias y es IMPRESCINDIBLE haber superado al menos dos terceraspartes de los créditos ECTS de la titulación (es decir 160 créditos).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Direcció Hotelera [2502904]
Plan de estudios: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 106.3 KB

Anglès
6 p, 107.6 KB

Castellà
6 p, 107.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2021-07-09, última modificación el 2023-01-21



   Favorit i Compartir