Simulació de Judicis [44217]
Miquel Rodríguez, Jorge
Fauria Planas, Albert
Isern Busquets, Marta
López Fondón, María Pilar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Título variante: Mock Trial
Título variante: Simulación de Juicios
Fecha: 2021-22
Resumen: L'objectiu essencial d'aquest Mòdul consisteix en l'adquisició per part de l'estudiant de les habilitats, actituds i coneixements adequats pel correcte desenvolupament de la professió en els diferents àmbits jurisdiccionals. A aquest efecte, el Mòdul pretén proporcionar a l'alumne les seves primeres experiències pràctiques com a advocat de part en simulacions de diferents actes processals.
Resumen: The aim of this Module consists in the acquisition by the student of the appropriate competences (skills, attitudes and knowledge)to practice as a Lawyer in the different jurisdictional areas, specifically, in the civil and criminal ones. Hence, the Module aims to provide the studentswith their first practical experiences as a defendant lawyerin several procedural acts.
Resumen: El objetivo esencial de este Módulo consiste en la adquisición por parte del estudiante de las habilidades, actitudes y conocimientos adecuados para el correcto desarrollo de la profesión en los distintos ámbitos jurisdiccionales. A este efecto, el Módulo pretende proporcionar al alumno sus primeras experiencias prácticas como abogado de parte en simulaciones de distintos actos procesales.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Advocacia [4313312]
Plan de estudios: Màster Universitari en Advocacia [1121]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 100.1 KB

Anglès
4 p, 100.2 KB

Castellà
5 p, 101.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2021-09-10, última modificación el 2023-10-24



   Favorit i Compartir