Noves Perspectives en Biologia Vegetal [43871]
Guàrdia Valle, Laia
Martos Arias, Maria Soledad
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: New Perspectives in Plant Biology
Títol variant: Nuevas Perspectivas en Biología Vegetal
Data: 2022-23
Resum: Objectius i contextualització: Davant dels requeriments actuals i futurs d'energia per a sostentar la humanitat (menjar, medicaments, biocombustibles, fibres tèxtils, productes químics, etc. ) i els reptes mediambientals (contaminació del sòl, aigües i de l'aire, l'ús del sòl, les alteracions climàtiques, les plagues, espècies exòtiques, sobrepoblació etc. ) sorgeix una necessitat urgent de desenvolupar noves estratègies per a millorar els cultius existents (i desenvolupar-ne de nous) essent aquests una font de tots aquests recursos tan necessaris per a la humanitat. La biotecnologia vegetal és una eina crucial per millorar la producció dels cultius vegetals i els seus recursos directes o derivats per fer front als reptes de la nostra societat. L'objectiu del curs és: - Proporcionar nous coneixements i ampliar els coneixements adquirits en cursos anteriors per part dels estudiants, especialment en processos moderns de biotecnologia de plantes i fongs. - Tractar les potencialitats de les plantes i fongs en els processos biotecnològics actuals, sempre amb l'objectiu de millorar les característiques de les plantes i la producció en diferents contextualitzacions. - Entendre que els processos biotecnològics tenen molts valors aplicats en la indústria farmacèutica i alimentària, l'agricultura i l'ecologia, entre d'altres. - Conèixer la metodologia del seu estudi i la seva gestió biotecnològica per tal de desenvolupar activitats 1 - Conèixer la metodologia del seu estudi i la seva gestió biotecnològica per tal de desenvolupar activitats posteriors en àmbits de recerca i professionals. - Compartir experiències amb investigadors que desenvolupin els seus propis projectes sobre biotecnologia vegetal / fúngica.
Resum: Objectives and Contextualization: In front of the current and future human energy requirements (food, medicines, biofuel, cloths, phytochemicals), and environmental challenges (soil and air contamination, land use, climate alterations, pests, etc) emerges an urgent need to develop new ways to improve existing food and animal feed crops (and to develop novel crops). Plant biotechnology is a main tool to improve actual plant production and derived resources to meet future challenges. The objective of the course is to: - Provide new knowledge and widening of the knowledge acquired in previous courses by students, specially in modern plant and fungal biotechnology processes. - Deal with plant and fungal potentialities in current biotechnological processes, allways with the objective of improving plant characteristics and production in different contextualizations - Understanding that biotechnological processes have applicative values in pharmaceutical and food industry, agriculture and in ecology, among other. - Learn the methodology of its study and biotechnological management in order to develop subsequent activities in both research and professional environments. - Share experiences with researchers developing their own projects on plant/ fungal biotechnology. 1.
Resum: Objetivos y contextualización: Frente a los requisitos de consumo de energía humana actuales y futuros (alimentos, medicamentos, biocombustibles, ropa, fitoquímicos, etc. ) y desafíos ambientales (contaminación del suelo,agua y aire, uso de la tierra, alteraciones climáticas, plagas, etc. ), surge la necesidad urgente de desarrollar nuevas formas de mejorar los cultivos alimentarios y de alimentación animal existentes (y desarrollar nuevos cultivos). La biotecnología vegetal es una herramienta principal para mejorar la producción vegetal real y los recursos derivados para enfrentar los desafíos futuros. El objetivo del curso es: - Proporcionar nuevos conocimientos y la ampliación de los conocimientos adquiridos en cursos anteriores por los estudiantes, especialmente en los procesos modernos de biotecnología de plantas y hongos. - Tratar las potencialidades de plantas y hongos en los procesos biotecnológicos actuales, siempre con el objetivo de mejorar las características y la producción de las plantas en diferentes contextualizaciones. - Comprender que los procesos biotecnológicos tienen valores aplicativos en la industria farmacéutica y alimentaria, la agricultura y la ecología, entre otros. - Aprender la metodología de su estudio y la gestión biotecnológica para desarrollar actividades posteriores en entornos de investigación y profesionales. 1 - Compartir experiencias con investigadores que desarrollan sus propios proyectos sobre biotecnología de plantas / hongos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Biologia, Genòmica i Biotecnologia Vegetals / Plant Biology, Genomics and [4316231]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Biologia, Genòmica i Biotecnologia Vegetals / Plant Biology, Genomics and Biotechnology [1370]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 102.9 KB

Anglès
4 p, 102.0 KB

Castellà
5 p, 102.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-07-15, darrera modificació el 2023-02-24



   Favorit i Compartir