Label-free and reagentless electrochemical genosensor based on graphene acid for meat adulteration detection - Flauzino, J. M. R. (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Nguyen, Emily P. (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Yang, Qiuyue (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Rosati, Giulio (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Panáček, David (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Brito-Madurro, Ana G. (Federal University of Uberlândia. Institute of Biotechnology (Brazil)) ; Madurro, João M. (Federal University of Uberlândia. Institute of Chemistry (Brazil)) ; Bakandritsos, Aristides (VŠB-Technical University of Ostrava. Centre of Energy and Environmental Technologies. Nanotechnology Centre (Czech Republic)) ; Otyepka, Michal (VŠB-Technical University of Ostrava. IT4Innovations (Czech Republic)) ; Merkoçi, Arben (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.