Changes in salivary biomarkers of oxidative status in calves at weaning and grouping - Rubio, Camila Peres (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Escribano Tortosa, Damián (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mainau, Eva (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cerón, José Joaquín (Universidad de Murcia. Laboratorio Interdisciplinario de Análisis Clínicos Interlab) ; Navarro Vives, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.