Diagnòstic per la Imatge i Funció del Cos Humà I [106097]
Cladera i Cerdà, Josep
Velasco Fargas, Roser
García Alias, Guillermo
Lago Perez, Natalia
Benseny Cases, Núria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria de Sant Pau
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria i de Fisioteràpia "Gimbernat"
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT)

Títol variant: Diagnostic Imaging and Function of the Human Body I
Títol variant: Diagnóstico por la Imagen y Función del Cuerpo Humano I
Data: 2023-24
Resum: L'assignatura Diagnòstic per la Imatge i Funció del Cos Humà I es programa durant la primera meitat del primer semestre de primer curs del Grau d'Infermeria i desenvolupa el coneixement de les bases físiques, fisiològiques i fisiopatològiques de l'organisme humà. Els objectius d'aprenentatge bàsics són: Aprendre les bases físiques i conceptes bàsics de la fisiologia dels diferents sistemes funcionals de l'organisme humà en estat de salut. Adquirir una visió completa i integrada de les interrelacions dels diferents sistemes de l'organisme. Integrar els coneixements de la Biofísica i de la Fisiologia amb els adquirits en altres matèries bàsiques, que tracten de l'estructura i dels aspectes cel·lulars i moleculars de l'organisme, per a assolir una visió global del funcionament del cos humà. Assolir una millor comprensió dels conceptes bàsics dels efectes de la interacció de les radiacions amb 1 Assolir una millor comprensió dels conceptes bàsics dels efectes de la interacció de les radiacions amb els essers vius i la radioprotecció. Capacitar l'alumne per aplicar els coneixements fisiològics en la deducció de les conseqüències de les malalties. Adquirir les habilitats pràctiques en cadascun dels àmbits necessaris per a la realització de les tècniques d'estudis funcionals més freqüents en l'àmbit biomèdic. Adquirir les actituds destinades a la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia, orientades en la medicina de la salut, i adequades per a la pràctica basada en l'evidència científica.
Resum: The subject Image Diagnosis and Function of Human Body I is programmed during the first half of the first semester of the first year of the Degree of Nursing and develops the knowledge of the physical, physiological and physiopathological bases of the human organism. The basic learning objectives are: To learn the physical bases and basic concepts of the physiology of the different functional systems of the human body in a state of health. To acquire a complete and integrated vision of the interrelations of the different systems of the organism. To integrate the knowledge of Biophysics and Physiology with those acquired in other basic subjects, 1 To integrate the knowledge of Biophysics and Physiology with those acquired in other basic subjects, which deal with the structure and the cellular and molecular aspects of the organism, in order to achieve a global vision of the functioning of the human body. To achieve a better understanding of the basic concepts of the effects of the interaction of radiation with living beings and radioprotection. To train the student to apply the physiological knowledge in the deduction of the consequences of the diseases. To acquire the practical skills in each of the necessary areas for the performance of the most frequent functional studies techniques in the biomedical field. To acquire attitudes aimed at the promotion of health and the prevention of disease, oriented to health medicine, and appropriate to the practice based on scientific evidence.
Resum: La asignatura Diagnóstico por la imagen y Función del Cuerpo Humano I se programa durante la primera mitad del primer semestre del primer curso del Grado de Enfermería y desarrolla el conocimiento de las bases físicas, fisiológicas y fisiopatológicas del organismo humano. Los objetivos de aprendizaje básicos son: Aprender las bases físicas y conceptos básicos de la fisiología de los diferentes sistemas funcionales del organismo humano en estado de salud. Adquirir una visión completa e integrada de las interrelaciones de los diferentes sistemas del organismo. Integrar los conocimientos de la Biofísica y de la Fisiología con los adquiridos en otras materias 1 Integrar los conocimientos de la Biofísica y de la Fisiología con los adquiridos en otras materias básicas, que tratan de la estructura y de los aspectos celulares y moleculares del organismo, para alcanzar una visión global del funcionamiento del cuerpo humano. Alcanzar una mejor comprensión de los conceptos básicos de los efectos de la interacción de las radiaciones con los seres vivos y la radioprotección. Capacitar al alumno para aplicar los conocimientos fisiológicos en la deducción de las consecuencias de las enfermedades. Adquirir las habilidades prácticas en cada uno de los ámbitos necesarios para la realización de las técnicas de estudios funcionales más frecuentes en el ámbito biomédico. Adquirir las actitudes destinadas a la promoción de la salud y la prevención de la enfermedad, orientadas a la medicina de la salud y adecuadas a la práctica basada en la evidencia científica.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Infermeria [2500891]
Pla d'estudis: Grau en Infermeria [1468] ; Grau en Infermeria [1469] ; Grau en Infermeria [1470] ; Grau en Infermeria [1471]
Document: Objecte d'aprenentatgeCatalà
6 p, 108.7 KB

Anglès
6 p, 108.1 KB

Castellà
7 p, 109.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2023-07-07, darrera modificació el 2024-02-28   Favorit i Compartir