People's Values and Preferences about Meat Consumption in View of the Potential Environmental Impacts of Meat : A Mixed-methods Systematic Review
-
Valli, Claudia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau)
;
Maraj, Małgorzata (Jagiellonian University Medical College) ;
Prokop-Dorner, Anna (Jagiellonian University Medical College) ;
Kaloteraki, Chrysoula (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ;
Steiner, Corinna (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ;
Rabassa Bonet, Montserrat (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ;
Solà, Ivan (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ;
Zajac, Joanna (Jagiellonian University Medical College) ;
Johnston, Bradley C. (Texas A&M University) ;
Guyatt, Gordon H. (McMaster University (Canadà)) ;
Bala, Malgorzata M. (Jagiellonian University Medical College) ;
Alonso-Coello, Pablo (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ;
Universitat Autònoma de Barcelona