Association between ultra-processed food consumption and gut microbiota in senior subjects with overweight/obesity and metabolic syndrome
-
Atzeni, Alessandro (Centro de Investigación Biomédica en Red de Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición)
;
Martínez, María Ágeles (Centro de Investigación Biomédica en Red de Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición) ;
Babio, Nancy (Centro de Investigación Biomédica en Red de Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición) ;
Konstanti, Prokopis (Wageningen University) ;
Tinahones, Francisco J.. (Hospital Universitario Virgen de la Victoria (Màlaga, Andalusia)) ;
Vioque, Jesús (Universidad Miguel Hernández de Elche) ;
Corella, Dolores (Universitat de València) ;
Fitó, Montserrat (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Vidal, Josep (Hospital Clínic i Provincial de Barcelona) ;
Moreno-Indias, Isabel (Hospital Universitario Virgen de la Victoria (Màlaga, Andalusia)) ;
Pertusa-Martinez, Salvador (Centro Salud Cabo Huertas) ;
Álvarez-Sala, Andrea (Universitat de València) ;
Castañer, Olga (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Goday Arnó, Albert (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Damas-Fuentes, Miguel (Hospital Universitario Virgen de la Victoria (Màlaga, Andalusia)) ;
Belzer, Clara (Wageningen University) ;
Martínez-Gonzalez, Miguel Á. (Harvard T.H. Chan School of Public Health (Boston, Estats Units d'Amèrica)) ;
Hu, Frank B. (Harvard Medical School) ;
Salas-Salvadó, Jordi (Centro de Investigación Biomédica en Red de Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición) ;
Universitat Autònoma de Barcelona