visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents gràfics i multimèdia > Vídeos > Presentació a Barcelona del primer volum de la Història de la cuina catalana i occitana |
Publicació: | Barcelona : Betevé, 2018 |
Nota: | Programa d'Aranèsóc emès per Betevé el 8 de desembre de 2018. |
Nota: | Les cuines catalanes i occitanes són germanes. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d'aquesta cuina |
Nota: | Reproducció de l'original propietat de Betevé |
Drets: | Còpia permesa amb finalitat d'estudi o recerca, citant la font "Universitat Autònoma de Barcelona". Per a qualsevol altre ús cal demanar autorització. |
Llengua: | Versió original en aranès i subtítols en català |
Col·lecció: | Fons Macip - Zabala |
Document: | Video ; Vídeo |
Matèria: | Cuina catalana ; Cuina occitana |