"Stovertop Philospohy" An interview with Ferran Adrià
Jaques Pi, Jèssica 
(Universitat Autònoma de Barcelona)
| Date: |
2018 |
| Abstract: |
This text is a result of two long conversations between Ferran Adrià and Jèssica Jaques at elBulliLab, the creativity laboratory directed by the Catalan cook, in January, 2016. It has been translated from Catalan by Tiam Goudarzi under the supervision of the author. |
| Rights: |
Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.  |
| Language: |
Anglès |
| Document: |
Article ; altres ; Versió acceptada per publicar |
| Subject: |
Ferran Adrià ;
El Bullilab ;
Catalan kitchen ;
Cuina Catalana |
| Published in: |
The monist, Vol. 101, Num. 3 (2018) , p.237-246, ISSN 2153-3601 |
The record appears in these collections:
Articles >
Published articles
Record created 2024-07-19, last modified 2025-04-12