"Stovertop Philospohy" An interview with Ferran Adrià
Jaques Pi, Jèssica (Universitat Autònoma de Barcelona)

Date: 2018
Abstract: This text is a result of two long conversations between Ferran Adrià and Jèssica Jaques at elBulliLab, the creativity laboratory directed by the Catalan cook, in January, 2016. It has been translated from Catalan by Tiam Goudarzi under the supervision of the author.
Rights: Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.
Language: Anglès
Document: Article ; altres ; Versió acceptada per publicar
Subject: Ferran Adrià ; El Bullilab ; Catalan kitchen ; Cuina Catalana
Published in: The monist, Vol. 101, Num. 3 (2018) , p.237-246, ISSN 2153-3601



19 p, 575.6 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles

 Record created 2024-07-19, last modified 2025-04-12



   Favorit i Compartir