Un "sabor" es susceptible de ser objeto de protección por el derecho de autor : comentario a la sentencia del Tribunal de Justicia de la Unión Europea de 13 de noviembre de 2018
Robert Guillén, Santiago (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Privat)

Additional title: A "flavor" could be protected by copyright : commentary to the judgment of the european union court of justice of 13th of november 2018
Date: 2019
Description: 11 pàg.
Abstract: En el presente artículo analizamos la sentencia del Tribunal de Justicia de la Unión Europea de fecha 13 de noviembre de 2018, que por primera vez ha tratado la cuestión de la protección de un «sabor» por el Derecho de autor.
Abstract: In this article we analyze the judgement of the European Union Court of Justice of 13th of November 2018, which for the first time has addressed the issue of the protection of a "flavor" by copyright.
Rights: Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.
Language: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Subject: Propiedad intelectual ; Sabor ; Obra culinaria ; Flavor ; Intellectual property ; Taste ; Culinary work ; Flavour
Published in: Actas de derecho industrial y derecho de autor, Vol. 39 (2019) , p. 429-439, ISSN 1139-3289



16 p, 306.8 KB

The record appears in these collections:
Articles > Research articles
Articles > Published articles

 Record created 2025-01-22, last modified 2025-01-24



   Favorit i Compartir