Home > Articles > Published articles > Un "sabor" es susceptible de ser objeto de protección por el derecho de autor : |
Additional title: | A "flavor" could be protected by copyright : commentary to the judgment of the european union court of justice of 13th of november 2018 |
Date: | 2019 |
Description: | 11 pàg. |
Abstract: | En el presente artículo analizamos la sentencia del Tribunal de Justicia de la Unión Europea de fecha 13 de noviembre de 2018, que por primera vez ha tratado la cuestión de la protección de un «sabor» por el Derecho de autor. |
Abstract: | In this article we analyze the judgement of the European Union Court of Justice of 13th of November 2018, which for the first time has addressed the issue of the protection of a "flavor" by copyright. |
Rights: | Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets. |
Language: | Castellà |
Document: | Article ; recerca ; Versió publicada |
Subject: | Propiedad intelectual ; Sabor ; Obra culinaria ; Flavor ; Intellectual property ; Taste ; Culinary work ; Flavour |
Published in: | Actas de derecho industrial y derecho de autor, Vol. 39 (2019) , p. 429-439, ISSN 1139-3289 |
16 p, 306.8 KB |