Materials híbrids funcionals de tipus molecular : hexacianoferrat integrat en polímers conductors com a elèctrodes en bateries recarregables de liti / Glòria Torres Gómez ; [direcció del Dr. Pedro Gómez Moreno]
Torres i Gómez, Glòria
Gómez Moreno, Pedro, dir. (Institut de Ciència de Materials de Barcelona)

Imprint: Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2002
Abstract: Tot i continuant la línia d'investigació de materials híbrids moleculars, aquest treball té com a objectiu principal la síntesi, caracterització i estudi de les propietats electroquímiques de nous híbrids basats en l'anió ferricianur (hexacianoferrat,[Fe(CN)6]3-) com a espècie inorgànica electroactiva en materials amb polipirrol (PPi) opolianilina (PAni) com a matriu polimèrica conductora.
Note: Consultable des del TDX
Note: Títol obtingut de la portada digitalitzada
Note: Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Ciències, Departament de Química, 2001
Note: Bibliografia
Rights: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Language: Català
Document: Tesis i dissertacions electròniques ; doctoralThesis
Subject: Polímers conductors ; Acumuladors elèctrics ; Hibridació
ISBN: 8469981021

Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/3121


64 p, 505.6 KB

76 p, 511.8 KB

53 p, 473.9 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Doctoral theses

 Record created 2009-05-07, last modified 2020-11-07   Favorit i Compartir