Alimentació i nivells de vida : algunes reflexions sobre la transició nutricional a l'Europa occidental
Nicolau Nos, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)
Pujol, Josep (Pujol Andreu) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)

Publicació: Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica 2007
Descripció: 19 p.
Resum: Els canvis en la dieta durant els segles XIX i XX, han atret l'atenció de nombrosos investigadors des de la dècada de 1970 i el seu estudi ha acabat esdevenint, en els darrers anys, una de les principals àrees de recerca de disciplines científiques molt diverses. En aquest breu assaig farem unes reflexions molt generals sobre les interpretacions que es proposen més sovint des de l'Economia i la Història Econòmica de l'evolució del consum de proteïnes animals a les societats europees occidentals, des de la segona meitat del segle XIX.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Departament d'Economia i d'Història Econòmica. Unitat d'Història Econòmica. Documents de treball
Col·lecció: Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica) ; 2/2007
Document: Working paper
Matèria: Nutrició -- Europa -- Història -- S.XIX



19 p, 52.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Working papers > Unitat d'Historia Econòmica. Documents de treball

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2024-05-26



   Favorit i Compartir