Alimentació i nivells de vida : algunes reflexions sobre la transició nutricional a l'Europa occidental
Nicolau Nos, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)
Pujol, Josep (Pujol Andreu) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)

Imprint: Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica 2007
Description: 19 p.
Abstract: Els canvis en la dieta durant els segles XIX i XX, han atret l'atenció de nombrosos investigadors des de la dècada de 1970 i el seu estudi ha acabat esdevenint, en els darrers anys, una de les principals àrees de recerca de disciplines científiques molt diverses. En aquest breu assaig farem unes reflexions molt generals sobre les interpretacions que es proposen més sovint des de l'Economia i la Història Econòmica de l'evolució del consum de proteïnes animals a les societats europees occidentals, des de la segona meitat del segle XIX.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat, el departament i la unitat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Language: Català
Series: Departament d'Economia i d'Història Econòmica. Unitat d'Història Econòmica. Documents de treball
Series: Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica) ; 2/2007
Document: Working paper
Subject: Nutrició -- Europa -- Història -- S.XIX



19 p, 52.3 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Working papers > Economic History Unit. Working papers

 Record created 2009-07-15, last modified 2022-07-16



   Favorit i Compartir