Exposició de Primavera 1933 : Palau de projeccions
Junta Municipal d'Exposicions d'Art de Barcelona
Imprenta de Henrich y Cia

Imprint: Barcelona : Junta Municipal d'Exposicions d'Art de Barcelona, 1933
Description: 33, 29 p. : il.; 17 cm
Abstract: Catàleg de l'exposició celebrada al Palau de Projeccions (Montjuïc). Un sol volum capiculat conté els índexs d'expositors i de reproduccions del Saló de Barcelona i Saló de Montjuïc, amb numeració i portades pròpies. Hi figuren les adreces dels artistes, agrupats en els apartats de pintura, aquarel·la, art aplicat i arquitectura. La coberta, obra de Josep Obiols, és la mateixa per ambdues parts i conté fotografies d'algunes de les peces exposades.
Abstract: Catálogo de la exposición celebrada en el Palacio de Proyecciones (Montjuïc). En un solo volumen gualdrapeado están el Salón de Barcelona y el Salón de Montjuïc, con los índices de expositores, reproducciones ynumeración y portadas propias. Figuran las direcciones de los artistas agrupados en los apartados de pintura, acuarela, arte aplicado, y arquitectura. La portada, obra del pintor Josep Obiols, es la misma para ambas partes, ilustradas con fotografías de algunas de las piezas expuestas.
Abstract: Catalogue of the exhibition held at the Palau de Projeccions (Montjuïc). A single volume includes the indexes of exhibitors and the reproductions of Saló de Barcelona and Saló de Montjuic, with its own numeration and covers. It contains the addresses of the artists grouped under the headings of painting, watercolor, applied art, and arquitecture. The cover, signed by Josep Obiols, is the same for both sides, illustrated with photos of some of the exhibits.
Note: Publicació capiculada: Saló de Montjuïc i Saló de Barcelona
Note: Catàleg de l'exposició celebrada en el Saló de Montjuïc i en el Saló de Barcelona del 20 de maig al 2 de juliol de 1933
Note: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Rights: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Language: Català
Document: Llibre ; Text
Subject: Art modern ; Exposicions ; S. XX ; Catalunya ; Art català123 p, 35.9 MB

The record appears in these collections:
Books and collections > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Books and collections > Books

 Record created 2010-07-12, last modified 2022-04-16   Favorit i Compartir