Don Juan Diego Verdes Montenegro, Cavallero del Abito de Santiago, del Consejo de S. Mag. en el de Hacienda ... Por quanto en vista de la Instruccion formada por la Real junta general de Comercio Moneda y Minas, en 10. de Setiembre del año proximo passado, de que se remitiò copia impressa à esta Subdelegacion ...
Espanya
Verdes Montenegro, Juan Diego

Imprint: [Valencia : s.n., 1752]
Description: 9 p. ; 29 cm
Abstract: "Instrucción del Intendente General interino del Reino de Valencia en ausencia del marqués de Malespina sobre las condiciones que debe efectuarse la venta de seda en dicho Reino" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Abstract: Instrucció de l'Intendent General interí del Regne de València en absència del marquès de Malespina sobre les condicions que ha d'efectuar-se la venda de seda en aquest Regne. .
Note: Creu i caplletra xil. ornada a l'inici del text
Note: Lloc i data del text: "Dado en la Ciudad de Valencia en ocho dias del mes de Junio año de mil setecientos cinquenta y dos"
Note: Reclams
Note: Títol obtingut de les primeres línies del text
Rights: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Language: Castellà.
Document: Text ; book
Subject: Seda ; Indústria i comerç ; S. XVIII ; València (País Valencià) ; Vida social i costums10 p, 14.5 MB

The record appears in these collections:
Books and collections > Fons Carandell > Pragmatic sanctions (XVI-XIX centuries)
Books and collections > Books

 Record created 2010-09-08, last modified 2018-06-30   Favorit i Compartir