Don Francisco Driget, Marques de Malespina, del Consejo de su Magestad, Intendente de Marina ... Por quanto por medio del Señor Francisco Fernandez de Samieles, Secretario de la Real Junta General de Comercio, Moneda y Minas ...
Espanya
Driget y Fabre, Francisco, 1687-1756 Marquès de Malespina
Mestre, José

Imprint: [València : s.n., 1751]
Description: [2] p. ; 29 cm
Abstract: "Auto del marqués de Malespina estableciendo la forma como deben ser examinados los hilanderos e hilanderas del Reino de Valencia, para impedir se heche a perder este género" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Abstract: Auto del marquès de Malespina establint la forma com han de ser examinats els filadors i filadores del Regne de València, per impedir que es deixi perdre aquest gènere. .
Note: Caplletra ornada xil. a l'inici del text
Note: Cópia de l'original despatx "de veinte y uno de Marzo del año proximo pasado"
Note: Lloc i data de publicació del text: "En la Ciudad de Valencia, en tres dias del mes de Agosto, año de mil setecientos cinquenta y uno"
Note: Reclams
Note: Títol obtingut de de les primeres línies del text
Rights: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Language: Castellà.
Document: Text ; book
Subject: Exàmens ; Aspectes legals ; S. XVIII ; València (País Valencià) ; Oficis2 p, 4.3 MB

The record appears in these collections:
Books and collections > Fons Carandell > Pragmatic sanctions (XVI-XIX centuries)
Books and collections > Books

 Record created 2010-09-08, last modified 2018-06-30   Favorit i Compartir