Efectos de la utilización de lípidos protegidos en la alimentación de ovejas de ordeño durante los períodos de lactación y cubrición
Casals Costa, Ramon
Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals

Publicación: Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2010
Nota: Descripció del recurs: el 6 de setembre de 2010
Nota: Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Veterinària, 1992
Derechos: Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.
Lengua: Castellà
Documento: Tesi doctoral
Materia: Ovelles ; Reproducció ; Nutrició ; Lípids en l'alimentació
ISBN: 9788469314647

Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/5751


141 p, 2.8 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias de la salud y biociencias > Ruminant Research Group (G2R)
Documentos de investigación > Tesis doctorales

 Registro creado el 2010-10-13, última modificación el 2025-02-08



   Favorit i Compartir