Multimèdia i educació artística. un model metodològic dels estudis de magisteri en el marc de l'espai europeu d'educació superior
París, Gemma (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal)
Font, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal)
Moron, Mar (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal)
Torres, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal)

Fecha: 2007
Resumen: El projecte “Multimèdia i Educació Artística” consisteix en l’elaboració d’un material digital d’ampliació i suport a la docència presencial de l’assignatura Didàctica de les Plàstiques de la Diplomatura de Mestre. Aquest material és una aportació metodològica per facilitar el treball autònom de l’alumnat en l’adquisició de les seves competències professionals, en el marc d´aplicació del nou sistema dels crèdits europeus ETCS; respectant d’aquesta manera els diferents nivells de coneixement inicial i els diferents ritmes d aprenentatge dels alumnes. És en els mitjans audiovisuals digitals on hem trobat els recursos idonis per a solucionar els problemes que se’ns plantegen en el dia a dia. El projecte té per objectiu reunir en un DVD interactiu el desenvolupament del contingut de l’assignatura, el plantejament dels treballs i també, el material de suport i ampliació per a realitzar-los.
Derechos: Tots els drets reservats
Lengua: Català.
Documento: conferenceObject ; recerca
Publicado en: Jornades d'Innovació Docent de la UAB, 4es : 200711 p, 123.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Contribuciones a jornadas y congresos > Jornades d’Innovació Docent de la UAB
Contribuciones a jornadas y congresos > Ponencias y comunicaciones

 Registro creado el 2011-02-01, última modificación el 2019-02-09   Favorit i Compartir