Aplicación para la gestión de un sistema de incidencias de un almacén robotizado
Mir Armada, Jaume
Ganyet, Josep M.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 82 p.
Resum: Aquest projecte té com objectiu fer un sistema d'incidències pel control d'un magatzem robotitzat i del cost que comporta la resolució d'aquestes. D'aquesta manera es pretén canviar un mètode de treball rudimentari, passant a un altre totalment estructurat que serveixi per millorar el actual. Per això s'ha creat una aplicació basada en la tecnologia JSF, què permet aconseguir els nostres objectius. L'aplicació inclou una base de dades feta en PostGres SQL on es guardarà tota la informació que s'utilitza en la nostra aplicació. En aquesta memòria s'ha volgut explicar quins han estat els diferents passos que es van donar per poder assolir tots els nostres objectius. En la primera part realitzem una introducció a la situació del problema que es vol solucionar i descriurem els objectius que en hem marcat. Seguidament s'analitzen els requeriments i es detalla com s'implementen les diferents parts de l'aplicació. Per acabar parlem sobre el procés de testing realitzat que ens assegura el correcte funcionament del programa. Resumint, el objectiu principal d'aquest projecte consisteix en crear una eina que a la vegada que facilita la feina dels treballadors del magatzem, serveixi per al control de tot el sistema de treball als directius de l'empresa.
Resum: Este proyecto tiene como objetivo crear un sistema de incidencias para el control de un almacén robotizado y del coste que conlleva la resolución de estas. De esta forma se pretende cambiar un método de trabajo rudimentario, pasando a otro totalmente estructurado que sirva para mejorar el actual. Por ello se ha creado una aplicación basada en la tecnología JSF, que permite fácilmente lograr los objetivos marcados. El aplicativo incluye una base de datos en PostGresSQL donde se guardará toda la información que se utiliza en el sistema. En esta memoria se ha pretendido explicar cuáles han sido los diferentes pasos que para lograr todos nuestros objetivos, explicando cada uno de los procesos de análisis y desarrollo para lograrlos. En la primera parte realizamos una introducción a la situación del problema a solventar y describimos los objetivos que nos hemos marcado. Seguidamente se analizan los requerimientos y se detalla cómo se implementan las diferentes partes que tiene nuestra aplicación. Para concluir hablamos del proceso de testing realizado, que nos asegura el correcto comportamiento del programa. Resumiendo, el objetivo principal de este proyecto es crear una herramienta que a la vez que facilita el trabajo de los empleados de un almacén, sirva para el control del sistema de trabajo a los directivos de la empresa.
Resum: This project aims to create a bug system for control an automatic warehouse and the cost involved in the resolution of this bugs. We want change a rudimentary, working method, growing up to another fully structured to improve the current. Therefore we created an application based on JSF, technology that lets us easily achieve our objectives. The application includes a database in PostGreSQL where the information used in the system will be saved. This memory wants to explain what steps we pass to achieve our goals, explaining each analysis and development processes to achieve them. In the first part we make an introduction to the situation of the problem to solve and we describe the objectives we have set ourselves. Then discusses the requirements and detailed how implement the parts of our application. In the conclusion we talk about the testing process, for be sure the program works correctly. For Abstract the main objective of this project is to create a tool that facility the work of warehouse employees, serving to the managers of the company for control the process working.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà.
Col·lecció: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: bachelorThesis
Matèria: Magatzems ; Automatització

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/43694


82 p, 2.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2019-02-02   Favorit i Compartir