Artículos publicados

Artículos publicados Encontrados 2 registros  La búsqueda tardó 0.00 segundos. 
1.
6 p, 1.1 MB Fresh Osteochondral Patellar Allograft Resurfacing / Gelber Ghertner, Pablo Eduardo. (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Perelli, Simone (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut Universitari Dexeus) ; Ibañez, Maximiliano (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut Universitari Dexeus) ; Ramírez-Bermejo, Eduard (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Fariñas Barbera, Oscar (Banc de Sang i Teixits (Barcelona, Catalunya)) ; Monllau, Juan C. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia) ; Sanchis-Alfonso, Vicente (Hospital Arnau de Vilanova (Lleida, Catalunya))
The treatment of articular cartilage lesions in young patients is certainly a complex matter and subject of continuous research, particularly for those located at the patellofemoral joint, given its peculiar biomechanical characteristics. [...]
2018 - 10.1016/j.eats.2018.04.001
Arthroscopy Techniques, Vol. 7 (may 2018) , p. e617-e622  
2.
7 p, 1.7 MB Fresh Osteochondral and Meniscus Allografting for Post-traumatic Tibial Plateau Defects / Gelber Ghertner, Pablo Eduardo. (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Erquicia, Juan Ignacio (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut Universitari Dexeus) ; Ramírez-Bermejo, Eduard (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Fariñas Barbera, Oscar (Institut Germans Trias i Pujol. Banc de Sang i Teixits) ; Monllau, Juan C. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia)
Large post-traumatic osteochondral defects of the proximal tibia in young active patients can be challenging because total or partial arthroplasties are to be avoided. The use of a fresh osteochondral allograft including its meniscus is one of the few options to biologically treat these injuries. [...]
2018 - 10.1016/j.eats.2018.02.010
Arthroscopy Techniques, Vol. 7 (may 2018) , p. e661-e667  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.