Documents gràfics i multimèdia

Documents gràfics i multimèdia 415 registres trobats  inicianterior406 - 415  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
406.
946x624, 149.6 KB Festejos taurinos tradicionales / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los festejos taurinos tradicionales durante las fiestas de los pueblos están muy arraigados por toda la península Ibérica. Distintas razas de vacuno y caballar, principalmente la de Lidia y el Pura Raza Español, son los protagonistas animales de este peculiar sistema de producción bovina, cuyo subproducto es también la carne, y de los festejos propiamente dichos. [...]
Les festes taurines tradicionals que es celebren durant les festes dels pobles estan molt arrelades per tota la península Ibèrica. Diferents races de boví i cavallar, principalment la de Lídia i de Pura Raça Espanyol, són els protagonistes animals d'aquest peculiar sistema de producció bovina, amb el subproducte també de la carn, i de les festes propiament dites. [...]

1994 (Toro fer)
28 documents
407.
882x591, 144.3 KB Depuradora de aguas de matadero / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los procesos de carnización en el matadero producen un agua residual con gran carga biológica. Antes de ser evacuada a la red municipal, debe ser tratada por la propia depuradora del matadero para rebajar, mediante distintos procesos, estos parámetros hasta niveles adecuados.
Els processos de carnització en l'escorxador produeixen aigua residual amb gran càrrega biològica. Abans de ser evacuada a la xarxa municipal, ha de ser tractada per la pròpia depuradora de l'escorxador per a rebaixar, mitjançant diferents processos, aquests paràmetres fins als nivells adequats.

Bellaterra, Barcelona 1994 (Memoria digital d'escorxadors)
11 documents
408.
585x887, 123.4 KB Inspección veterinaria postmortem de conejos: causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección postmortem de matadero se eliminan de la cadena alimentaria las canales, carnes y despojos dictaminados por el veterinario oficial como no aptos para el consumo humano. Se presentan distintas causas de no aptitud, que pueden diagnosticarse y dictaminarse tras el sacrificio de conejos. [...]
En la inspecció postmortem d'escorxador s'eliminen de la cadena alimentària les canals, carns i despulles dictaminades pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptitud, que poden diagnosticar-se i dictaminar-se després del sacrifici dels conills. [...]

1993 (Inspecció veterinària d'escorxadors)
67 documents
409.
585x887, 162.8 KB Inspección veterinaria antemortem y postmortem de aves (Gallus domesticus): Causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección antemortem y postmortem de matadero se eliminan de la cadena alimentaria las canales, carnes y despojos dictaminados por el veterinario oficial como no aptos para el consumo humano. [...]
En la inspecció antemortem i postmortem d'escorxador s'eliminen de la cadena alimentària les canals, carns i despulles dictaminades pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptitud i defectes de qualitat, que podem diagnosticar-se i dictaminar-se després del sacrifici de les aus (Gallus domesticus).

Pamplona 2004 (Inspecció veterinària d'escorxadors)
71 documents
410.
775x1182, 87.6 KB Inspección veterinaria postmortem de caprino : causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección postmortem de matadero se eliminan de la cadena alimentaria las canales, carnes y despojos dictaminados por el veterinario oficial como no aptas para el consumo humano. Se presentan distintas causas de no aptitud, que pueden diagnosticarse tras el sacrificio de ganado caprino.
En la inspecció postmortem d'escorxador s'eliminen de la cadena alimentària les canals, carns i despulles dictaminats pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptuitud, que es poden diagnosticar posteriorment al sacrifici de bestiar caprí.

Barcelona, 1993 (Inspecció veterinària d'escorxadors)
32 documents
411.
788x1164, 141.8 KB Inspección veterinaria postmortem de ovino : causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección postmortem de matadero se eliminan de la cadena alimentaria las canales, carnes y despojos dictaminados por el veterinario oficial como no aptas para el consumo humano. Se presentan distintas causas de no aptitud, que pueden diagnosticarse.
En la inspecció postmortem d'escorxador s'eliminen de la cadena alimentària les canals, carns i despulles dictaminats pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptitud, que poden diagnosticar-se.

1992 (Inspecció veterinària d'escorxadors)
69 documents
412.
37 p, 171.7 KB Inspección veterinaria postmortem de bovino: causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección postmortem se eliminan de la cadena alimentaria las canales y carnes dictaminadas por el veterinario oficial como no aptas para el consumo humano. Se presentan distintas causas de no aptitud que pueden diagnosticarse en ganado bovino.
En la inspecció postmortem s'eliminen de la cadena alimentària les canals i carns dictaminades pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptitud que poden diagnosticar-se en el bestiar boví.

Palma de Mallorca 1992 (Inspecció veterinària d'escorxadors)
162 documents
413.
29 p, 2.9 MB SANDACH. Subproductos animales no destinados al consumo humano / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los subproductos y residuos generados por los establecimientos del sector cárnico deben ser tratados adecuadamente por motivos medio ambientales y para ser valorizados económicamente. En la prevención de las EET, la gestión de los MER supone actualmente un coste añadido al proceso. [...]
Els subproductes i residus generats pels establiments del sector carni han de ser tractats adequadament per motius medioambientals i per a ser valoritzats econòmicament. En la prevenció de les EET, la gestió dels MER suposa actualment un cost afegir al procés. [...]

Barcelona 2012 (Memoria digital d'escorxadors)
35 documents
414.
6 p, 31.1 KB Defectos en cueros de bovino y pieles de ovino y caprino / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los defectos de cueros y pieles en bruto pueden ser originados en la granja, en el transporte, la carnización y el período postmortem en matadero y en el transporte hacia el almacén. Se presentan los defectos que pueden aparecer, sus causas y las recomendaciones para su prevención en estos distintos períodos.
Els defectes en cuirs i pells en brut poden ser originats en la granja, transport, la carnització i el període postmortem a l'escorxador i en el transport cap al magatzem. Es presenten defectes que poden aparèixer, les seves causes i les recomanacions per a la seva prevenció en aquests períodes.

Barcelona 1991 (Cuirs i pells)
66 documents
415.
1136x852, 72.7 KB Mayorista de carnes : catálogo de productos / Fàbregas i Comadran, Xavier
El catálogo de productos es la principal herramienta comercial para la venta. Las imágenes de los productos han de ofrecer una percepción clara de su calidad organoléptica y dar a entender su presentación comercial (S/H: sin hueso; Envasado: en bandeja, con film, A/V: al vacío). [...]
El catàleg de productes és la principal eina comercial per a la venta. Les imatges dels productes han d'oferir una percepció clara de la seva qualitat organolèptica i donar a entendre la seva presentació comercial (S/H: sense os; Envasat: en safata, amb film, A/V: al buit). [...]

2012 (Memoria cárnica digital)
60 documents

Documents gràfics i multimèdia : 415 registres trobats   inicianterior406 - 415  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.