Materiales académicos

Materiales académicos Encontrados 34 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.01 segundos. 
1.
4 p, 100.9 KB Comptabilitat en Gestió Hotelera [103739] / Cayón Costa, Magda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
1. Familiaritzar a l'alumne en tots els factors que ha d'analitzar i tenir en compte per tal de calcular els costos de l'empresa hotelera, per departament i el cost unitari per producte i/o servei. 2. [...]
1. Familiarizing students in all factors that must analyze and take into account to calculate the cost of the hospitality company, department and unit cost per product and / or service. 2. Knowing the main methods and evaluation criteria can take the company to determine business costs. [...]
1. Familiarizar al alumno en todos los factores que debe analizar y tener en cuenta para calcular los costes de la empresa hotelera, por departamento y el coste unitario por producto y / o servicio. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
2.
5 p, 105.8 KB Direcció Estratègica i Comercial d'Hotels [103733] / Cayón Costa, Magda ; Belenes Casas, Gerard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a serà capaç de: 1. Saber fer un anàlisi estratègica 2. Saber tria una estratègia entre diferents opcions estratègiques 3. Saber aplicar els factors determinants per l'èxit de la implantació d'una estratègia. [...]
At the end of the course the student / a will be able to: 1. Strategic analysis expertise 2. Knowing how to choose a strategy between different strategic options 3. Apply the determinants for the successful implementation of a strategy factors. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno / a será capaz de: 1. Saber hacer un análisis estratégico 2. Saber elegir una estrategia entre diferentes opciones estratégicas 3. Saber aplicar los factores determinantes para el éxito de la implantación de una estrategia. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
3.
5 p, 105.5 KB Direcció Estratègica i Comercial d'Hotels [103733] / Martínez Almuina, Laura Lizbeth ; Cayón Costa, Magda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a serà capaç de: 1. Saber fer un anàlisi estratègica 2. Saber tria una estratègia entre diferents opcions estratègiques 3. Saber aplicar els factors determinants per l'èxit de la implantació d'una estratègia. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno / a será capaz de: 1. Saber hacer un análisis estratégico 2. Saber elegir una estrategia entre diferentes opciones estratégicas 3. Saber aplicar los factores determinantes para el éxito de la implantación de una estrategia. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
4.
4 p, 104.1 KB Comptabilitat General [103743] / Cayón Costa, Magda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
1. Comprendre la naturalesa i els objectius de la comptabilitat 2. Identificar els conceptes de patrimoni, balanç i capital. 3. Conèixer i saber utilitzar els criteris d'ordenació i de valoració dels elements en el balanç. [...]
1. Comprender la naturaleza y los objetivos de la contabilidad 2. Identificar los conceptos de patrimonio, balance y capital. 3. Conocer y saber utilizar los criterios de ordenación y de valoración de los elementos en el balance. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
5.
3 p, 99.8 KB Comptabilitat en Gestió Hotelera [103739] / Cayón Costa, Magda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
1. Familiaritzar a l'alumne en tots els factors que ha d'analitzar i tenir en compte per tal de calcular els costos de l'empresa hotelera, per departament i el cost unitari per producte i/o servei. 2. [...]
1. Familiarizar al alumno en todos los factores que debe analizar y tener en cuenta para calcular los costes de la empresa hotelera, por departamento y el coste unitario por producto y / o servicio. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
6.
4 p, 104.1 KB Comptabilitat General [103743] / Cayón Costa, Magda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
1. Comprendre la naturalesa i els objectius de la comptabilitat 2. Identificar els conceptes de patrimoni, balanç i capital. 3. Conèixer i saber utilitzar els criteris d'ordenació i de valoració dels elements en el balanç. [...]
1. Comprender la naturaleza y los objetivos de la contabilidad 2. Identificar los conceptos de patrimonio, balance y capital. 3. Conocer y saber utilizar los criterios de ordenación y de valoración de los elementos en el balance. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
7.
3 p, 99.7 KB Comptabilitat en Gestió Hotelera [103739] / Cayón Costa, Magda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
1. Familiaritzar a l'alumne en tots els factors que ha d'analitzar i tenir en compte per tal de calcular els costos de l'empresa hotelera, per departament i el cost unitari per producte i/o servei. 2. [...]
1. Familiarizar al alumno en todos los factores que debe analizar y tener en cuenta para calcular los costes de la empresa hotelera, por departamento y el coste unitario por producto y / o servicio. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
8.
5 p, 103.7 KB Direcció Estratègica i Comercial d'Hotels [103733] / Martínez Almuina, Laura Lizbeth ; Cayón Costa, Magda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a serà capaç de: 1. Saber fer un anàlisi estratègica 2. Saber tria una estratègia entre diferents opcions estratègiques 3. Saber aplicar els factors determinants per l'èxit de la implantació d'una estratègia. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno / a será capaz de: 1. Saber hacer un análisis estratégico 2. Saber elegir una estrategia entre diferentes opciones estratégicas 3. Saber aplicar los factores determinantes para el éxito de la implantación de una estrategia. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
9.
8 p, 124.8 KB Direcció Estratègica i Comercial d'Hotels [103733] / Cayón Costa, Magda ; Martínez Almuina, Laura Lizbeth
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  
10.
9 p, 139.7 KB Comptabilitat General [103743] / Cayón Costa, Magda
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1 1. Comprendre la naturalesa i els objectius de la comptabilitat 2. Identificar els conceptes de patrimoni, balanç i capital. 3. Conèixer i saber utilitzar els criteris d'ordenació i de valoració dels elements en el balanç. [...]
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  

Materiales académicos : Encontrados 34 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.