Resultats globals: 1 registres trobats en 0.04 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
10 p, 875.5 KB Occurrence and dietary intake of food processing contaminants (FPCs) in Catalonia, Spain / González, Neus (Universitat Rovira i Virgili) ; Marquès, Montse (Universitat Rovira i Virgili) ; Calderón, Josep (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Collantes, Roger (Agència de Salut Pública de Barcelona) ; Corraliza, Lidia (Agència de Salut Pública de Barcelona) ; Timoner, Isabel (Agència Catalana de Seguretat Alimentària) ; Bosch, Jaume (Agència Catalana de Seguretat Alimentària) ; Castell, Victòria (Agència Catalana de Seguretat Alimentària) ; Domingo, José L. (Universitat Rovira i Virgili) ; Nadal, Martí (Universitat Rovira i Virgili)
Food processing contaminants (FPCs) form a wide group of chemicals that are generated during different cooking practices. This study was aimed at determining the levels of a number of FPCs (i. e. , acrylamide, furans, monochloropropanediols (MCPDs) and glycidyl esters (GEs)) in foodstuffs purchased in Catalonia (Spain), and assessing the human exposure for different population groups. [...]
2022 - 10.1016/j.jfca.2021.104272
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 106 (march 2022) , p. 104272  

Vegeu també: autors amb noms similars
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.