Resultats globals: 2 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 2 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
18 p, 2.3 MB Production of Biologically Active Cecropin A Peptide in Rice Seed Oil Bodies / Montesinos Barreda, Laura (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Bundó Barberà, Mireia (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Izquierdo, Esther (Biochimie et Physiologie Moléculaire des Plantes. Mass Spectrometry Proteomics Platform) ; Campo, Sonia (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Badosa Romañó, Esther (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Rossignol, Michel (Biochimie et Physiologie Moléculaire des Plantes. Mass Spectrometry Proteomics Platform) ; Montesinos Seguí, Emilio (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; San Segundo, Blanca (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Coca López, María (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
Cecropin A is a natural antimicrobial peptide that exhibits fast and potent activity against a broad spectrum of pathogens and neoplastic cells, and that has important biotechnological applications. However, cecropin A exploitation, as for other antimicrobial peptides, is limited by their production and purification costs. [...]
2016 - 10.1371/journal.pone.0146919
PloS one, Vol. 11, Num. 1 (January 2016) , art. e0146919  
2.
13 p, 4.1 MB Production of cecropin A antimicrobial peptide in rice seed endosperm / Bundó Barberà, Mireia (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Montesinos Barreda, Laura (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Izquierdo, Esther (Institut National de la Recherche Agronomique (França)) ; Campo, Sonia (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Mieulet, Delphine (Centre de coopération internationale en recherche agronomique pour le développement) ; Guiderdoni, Emmanuel (Centre de coopération internationale en recherche agronomique pour le développement) ; Rossignol, Michel (Institut National de la Recherche Agronomique (França)) ; Badosa Romañó, Esther (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Montesinos Seguí, Emilio (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; San Segundo, Blanca (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Coca López, María (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
Background: Cecropin A is a natural antimicrobial peptide that exhibits rapid, potent and long-lasting lytic activity against a broad spectrum of pathogens, thus having great biotechnological potential. [...]
2014 - 10.1186/1471-2229-14-102
BMC plant biology, Vol. 14 (April 2014) , art 102  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.