Results overview: Found 2 records in 0.02 seconds.
Articles, 2 records found
Articles 2 records found  
1.
17 p, 6.1 MB Comparative Genomic Analyses of Virulence and Antimicrobial Resistance in Citrobacter werkmanii, an Emerging Opportunistic Pathogen / Aguirre Sánchez, José Roberto (Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo (CIAD)) ; Quiñones, Beatriz (U.S. Department of Agriculture) ; Ortiz-Muñoz, José A. (Universidad Autónoma de Sinaloa (Mèxic)) ; Prieto-Alvarado, Rogelio (Universidad Autónoma de Sinaloa (Mèxic)) ; Vega-López, Inés F. (Universidad Autónoma de Sinaloa (Mèxic)) ; Martinez-Urtaza, Jaime (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Lee, Bertram G. (U.S. Department of Agriculture) ; Chaidez, Cristóbal (Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C. (CIAD))
Citrobacter werkmanii is an emerging and opportunistic human pathogen found in developing countries and is a causative agent of wound, urinary tract, and blood infections. The present study conducted comparative genomic analyses of a C. [...]
2023 - 10.3390/microorganisms11082114
Microorganisms, Vol. 11, Num. 8 (August 2023) , art. 2114  
2.
17 p, 2.1 MB Prevalence and genomic diversity of Salmonella enterica recovered from river water in a major agricultural region in Northwestern Mexico / González López, Irvin (Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo. Laboratorio Nacional para la Investigación en Inocuidad Alimentaria) ; Medrano-Félix, José Andrés (Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo. Laboratorio Nacional para la Investigación en Inocuidad Alimentaria. Investigadoras e Investigadores por México) ; Castro-del Campo, Nohelia (Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo. Laboratorio Nacional para la Investigación en Inocuidad Alimentaria) ; López-Cuevas, Osvaldo (Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo. Laboratorio Nacional para la Investigación en Inocuidad Alimentaria) ; González-Gómez, Jean Pierre (Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo. Laboratorio Nacional para la Investigación en Inocuidad Alimentaria) ; Valdez-Torres, José Benigno (Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo. Laboratorio Nacional para la Investigación en Inocuidad Alimentaria) ; Aguirre Sánchez, José Roberto (Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo. Laboratorio Nacional para la Investigación en Inocuidad Alimentaria) ; Martinez-Urtaza, Jaime (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Gómez-Gil, Bruno (Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo. Acuicultura y Manejo Ambiental) ; Lee, Bertram G. (U.S. Department of Agriculture (Albany, Estats Units d'Amèrica). Produce Safety and Microbiology Research Unit) ; Quiñones, Beatriz (U.S. Department of Agriculture (Albany, Estats Units d'Amèrica). Produce Safety and Microbiology Research Unit) ; Chaidez, Cristóbal (Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo. Laboratorio Nacional para la Investigación en Inocuidad Alimentaria)
Salmonella enterica is a leading cause of human gastrointestinal disease worldwide. Given that Salmonella is persistent in aquatic environments, this study examined the prevalence, levels and genotypic diversity of Salmonella isolates recovered from major rivers in an important agricultural region in northwestern Mexico. [...]
2022 - 10.3390/microorganisms10061214
Microorganisms, Vol. 10, Issue 6 (June 2022) , art. 1214  

See also: similar author names
1 Lee, B.W.
3 Lee, Bee Wah
1 Lee, Benjamin P.Y.-H.
1 Lee, Bernard T.
1 Lee, Byeong H.
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.