Resultats globals: 1 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
13 p, 2.7 MB Spectroscopic and thermal characterization of extra virgin olive oil adulterated with edible oils / Chávez Ángel, Emigdio (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Puertas, Blanca (Döehler Fraga. Departamento de Calidad) ; Kreuzer, Martin (ALBA Laboratori de Llum de Sincrotró) ; Soliva Fortuny, Robert (Universitat de Lleida. Departament de Tecnologia d'Aliments) ; Ng, Ryan C. (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Castro-Alvarez, Alejandro (Universidad de La Frontera. Centro de Excelencia en Medicina Traslacional (Chile)) ; Sotomayor Torres, Clivia M. (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia)
The substitution of extra virgin olive oil with other edible oils is the primary method for fraud in the olive-oil industry. Developing inexpensive analytical methods for confirming the quality and authenticity of olive oils is a major strategy towards combatting food fraud. [...]
2022 - 10.3390/foods11091304
Foods, Vol. 11, Issue 9 (May 2022) , art. 1304  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.