Resultats globals: 3 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 2 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 1 registres trobats
Fons personals i institucionals, 1 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
17 p, 2.0 MB Validation of an Alternative Feather Sampling Method to Measure Corticosterone / Voit, Marielu (Freie Universität Berlin. Institute of Animal Welfare) ; Merle, Roswitha (Freie Universität Berlin. Institute for Veterinary Epidemiology and Biostatistics) ; Baumgartner, Katrin (Tiergarten Nürnberg) ; von Fersen, Lorenzo (Tiergarten Nürnberg) ; Reese, Lukas (Freie Universität Berlin. Institute of Animal Welfare) ; Ladwig-Wiegard, Mechthild (Freie Universität Berlin. Institute of Animal Welfare) ; Will, Hermann (Freie Universität Berlin. Institute for Veterinary Epidemiology and Biostatistics) ; Talló Parra, Oriol (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Carbajal, Annaïs (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; López Béjar, Manel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Thöne-Reineke, Christa (Freie Universität Berlin. Institute of Animal Welfare)
Research projects on birds' welfare or their stress physiology are often complemented by measurements of corticosterone level in feathers. Until now, the common standard for this method is to collect the feathers by plucking, a procedure which on living birds is presumed to be painful and to cause stress. [...]
2020 - 10.3390/ani10112054
Animals, Vol. 10 (november 2020)  
2.
10 p, 282.3 KB Limnological description of the Tarelo lagoon (SW Spain) / Serrano, L. (Universidad de Sevilla. Departamento de Biología Vegetal y Ecología) ; Reina, Marta (Universidad de Sevilla. Departamento de Biología Vegetal y Ecología) ; Arechederra Urrestarazu, Arantzazu (Universidad de Sevilla. Departamento de Biología Vegetal y Ecología) ; Casco, María Adela (Universidad de Sevilla. Departamento de Biología Vegetal y Ecología) ; Toja Santillana, Julia (Universidad de Sevilla. Departamento de Biología Vegetal y Ecología)
The lagoon of Tarelo (SW, Spain) is a permanent aquatic system located near the estuary of the Guadalquivir River. The water quality of this lagoon was poor during the study period (January 2001-August 2002): the high water turbidity hindered the growth of submersed aquatic macrophytes and the bottom water was depleted of dissolved oxygen in spring-summer despite the mixing created by the wind. [...]
La laguna de Tarelo (SO España) es un sistema acuático permanente situado cerca del estuario del Río Guadalquivir. La calidad del agua de esta laguna fue pobre durante el período estudiado (enero 2001-agosto 2002): la elevada turbiedad del agua limitó el crecimiento de plantas acuáticas sumergidas y no se detectó oxígeno disuelto en el fondo de la columna de agua durante la primavera-verano a pesar de la mezcla generada por el viento. [...]

2004
Limnética, V. 23 n. 1-2 (2004) p. 1-10  

Documents gràfics i multimèdia 1 registres trobats  
1.
1182x777, 124.3 KB Despiece de la canal de pato para foie / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta el foie como principal objetivo de producción del pato Moulard y las distintas partes del despiece obtenido, como subproducto de gran valor añadido, aunque de menor calidad de carne que la de pato mudo.
Es presenta del foie com a principal objectiu de producció de l'ànec Moulard i les diferents parts de l'especejament obtingut, com subproducte de gran valor afegit, encara que de menys qualitat de carn que la de l'ànec mut.

1996 (Memoria cárnica digital)
15 documents

Fons personals i institucionals 1 registres trobats  
1.
1182x777, 124.3 KB Despiece de la canal de pato para foie / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta el foie como principal objetivo de producción del pato Moulard y las distintas partes del despiece obtenido, como subproducto de gran valor añadido, aunque de menor calidad de carne que la de pato mudo.
Es presenta del foie com a principal objectiu de producció de l'ànec Moulard i les diferents parts de l'especejament obtingut, com subproducte de gran valor afegit, encara que de menys qualitat de carn que la de l'ànec mut.

1996 (Memoria cárnica digital)
15 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.