Results overview: Found 1 records in 0.02 seconds.
Research literature, 1 records found
Research literature 1 records found  
1.
265 p, 4.9 MB Caracterització microbiològica i enzimàtica de la llet d'euga gestant. Avaluació de les propietats probiòtiques, antimicrobianes i preservadores / Girmé Vila, Gisela ; Calvo Torras, Ma. de los Ángeles, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia
La llet d'euga és un aliment tradicional a l'Àsia central, Mongòlia i l'antiga Unió Soviètica, on ha estat una important font d'alimentació per a les seves poblacions. A Europa el consum de llet d'egua és relativament recent i es troba en expansió. [...]
Mare's milk is a traditional food in Central Asia, Mongolia and the older Soviet Union, where it has been an important source of food for their populations. In Europe mare milk consumption is relatively recent and in expansion, due to the high quality it has. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.