Dipòsit Digital de Documents de la UAB 2 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
1.
11 p, 1.0 MB Biological response to meal ingestion : Gender differences / Monrroy, Hugo (Hospital Universitari Vall d'Hebron) ; Borghi, G. (Department of Experimental Medicine (Medical Pathophysiology. Food Science and Endocrinology Section) "Sapienza" University of Rome) ; Pribic, Teodora (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Galán Hidalgo, Carmen (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Nieto Ruiz, Adoración (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Amigó, Núria (Biosfer Teslab S.L.) ; Accarino, Ana María (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Correig, Xavier (Centro de Investigación Biomédica en Red de Diabetes y Enfermedades Metabólicas Asociadas) ; Azpiroz Vidaur, Fernando (Hospital Universitari Vall d'Hebron) ; Universitat Autònoma de Barcelona
In a previous study, we demonstrated that women enjoyed and tolerated lower meal loads than men. Hence, we hypothesized that with the same meal load, their postprandial response is more pronounced than in men. [...]
2019 - 10.3390/nu11030702
Nutrients, Vol. 11 Núm. 3 (march 2019) , p. 702  
2.
11 p, 1.3 MB Influence of eating schedule on the postprandial response : Gender differences / Masihy, Marcela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina) ; Monrroy, Hugo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina) ; Borghi, Giulio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina) ; Pribic, Teodora. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina) ; Galán Hidalgo, Carmen (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina) ; Nieto Ruiz, Adoración (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina) ; Accarino, Ana María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina) ; Azpiroz Vidaur, Fernando (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Ingestion of a meal induces conscious sensations depending of the characteristics of the meal and the predisposition of the eater. We hypothesized that the eating schedule plays a conditioning role, specifically, that an extemporaneous meal is less rewarding than when eaten at the habitual schedule. [...]
2019 - 10.3390/nu11020401
Nutrients, Vol. 11 Núm. 2 (february 2019) , p. 401  

Vegeu també: autors amb noms similars
1 Borghi, Giulio
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.